Ce ai făcut Pepe? Nici mama ta nu te-ar recunoaște!

Ce ai făcut Pepe? Nici mama ta nu te-ar recunoaște!
Ionuț Pascu este un artist foarte îndrăgit. Este talentat și a arătat că poate cânta aproape orice. Pepe a surprins pe toată lumea cu ultima sa imagine. Nici mama lui nu l-ar fi recunoscut.

De-a lungul timpului, Pepe a a reușit să cânte cu succes și altceva decât muzică latino. Videoclipurile lui sunt urmărite de milioane de internauți. Când am crezut că le-am văzut pe toate, artisul ne-a lăsat cu gura căscată.

Ce ai făcut Pepe? Nici mama ta nu te-ar recunoaște!

Pepe este un artist foarte îndrăgit. Ne-a cucerit cu piesele latino, apoi cu altele în care își cânta problemele din viața ta.

La show-ul ”Te cunosc de undeva” a făcut numeroase travestiuri care au fost foarte apreciate. Unele au fost chiar foarte grele, dar Pepe s-a descurcat foarte bine, spre încântarea telespectatorilor.

În gala de sâmbătă, 17 aprilie, a avut un rol greu. A cântat într-un picior, cu o față de nerecunoscut, din care a lipsit zâmbetul lui fermecător.

Pepe a transmis emoție, transformându-se în Grace Jones, un personaj muzical unic, dificil de interpretat, care pune în scenă un manifest. Grace Jones este model jamaican, actriță, compozitoare, de mare succes. Însă, atunci când cântă, nu mișcă nici un mușchi pe față, are o privire fixă.

Pepe a transmis emoție, transformându-se în Grace Jones

Pepe, transformare uluitoare

Pepe a țiunt cont de aceste amănunte. S-a transformat în Grace Jones și a cântat piesa ”I´ve seen that face before” într-un picior, așa cum a făcut și artista. Piesa a avut un succes uluitor pe Internet și a fost vizionată de peste 20 de milioane de internauți.

Pepe a transmis și el emoție și a fost aplaudat. „Mesajul acestei piese este despre dezumanizare, despre faptul că uităm că suntem muritori și că ne legăm de lucruri pieritoare.  Este greu! Este o muzică grea! E din toți rărunchii! Un artist de talia ta când este concentrat, este superb pe scenă. Pe mine m-ai emoționat”, a spus Cristi Iacob.

Prestația lui Pepe a stârnit și polemici la masa juriului.  „Din punctul meu de vedere aș fi vrut să stai nemișcat”, a spus Ozana Barabncea. Dorința sa s-a suprapus cu atribuțiile juratei Andreea Bălan care a venit cu un răspuns imediat: „Și eu ce notă să-i dau dacă el stă nemișcat?”, spune jurata.

„Este vorba despre atitudinea ta în fața morții”, îi explică Ozana Barabancea lui Pepe de ce ar fi vrut să stea nemișcat. Una peste alta, Pepe încheie discuțiile de la masă cu o remarcă cel puțin haioasă: „Niciodată nu poți mulțumi pe toată lumea”.


Liviu Vârciu cu sclipici, Andrei Ștefănescu cu colanți curcubeu. Au fost spectaculoși

Cât de mult a slăbit Pepe după divorț. Are planuri serioase