Ce colecție incredibilă de încălțăminte are fiica lui Kylie Jenner la doar 3 ani! Cât de mult valorează?

Ce colecție incredibilă de încălțăminte are fiica lui Kylie Jenner la doar 3 ani! Cât de mult valorează?
Kylie Jenner a prezentat colecția incredibil de scumpă deținută de fiica ei Stormi. În ciuda faptului că are doar trei ani, Stormi are deja mai multe perechi de încălțăminte de designer decât majoritatea adulților vor deține vreodată în întreaga lor viață.

Ce colecție incredibilă de încălțăminte are fiica lui Kylie Jenner . Kylie Jenner și Travis Scott par să nu scutească nici o cheltuială atunci când vine vorba de fiica lor. Fetița are o colecție de adidași în valoare de peste 1.600 de dolari (1.169 de lire sterline).

„Fata mea este atât de răsfățată”, a scris Kylie Jenner în descrierea unei postări pe rețelele sociale.

Colecția de încălțăminte a fiicei lui Kylie Jenner

Colecția de încălțăminte include o pereche de adidași Air Jordan 6 Reto Gatorade de 220 de dolari, dresuri Starfish în valoare de 157 de dolari și o pereche vintage de pantofi Rubber Dunk x Off-White în valoare de 173 de dolari. Există chiar și o pereche concepută de tatăl ei. Pantofii Travis Scott x Jordan 4 Cactus Jack în valoare de 224 de dolari.

Kylie a dezvăluit că perechea de adidași Nike a fost un cadou de ziua lui Stormi, de la Nike. Vedeta din Keeping Up With The Kardashians a organizat o petrecere destul de fastuoasă de ziua de naștere a fiicei sale.

„La mulți ani Stormi. Sperăm să ai o zi magică. Familia Nike și Jordan”, i-a transmis compania Nike lui Stormi, de ziua ei.

Fiica lui Kylie Jenner primește cadouri de lux

Stormi Webster este cel mai răsfățat copil din lume. Se pare că starul din Keeping Up With The Kardashians și-a învățat fetița să tânjească la cadouri scumpe. De la accesoriile Hermès și gențile Prada până la bijuteriile cu diamante, Kylie Jenner îi oferă fetiței ei cele mai luxoase cadouri.

Micuța vedetă primește cadouri de la brand-uri cunoscute precum Hermés, în valoare de 15 000 de dolari și cărucior Fendi de nu mai puțin de 2 400 de dolari. Stormi Webster, în vârstă de doar  doi ani, a primit câteva cadouri valoroase de la mama ei vedetă, Kylie Jenner. 

Copilul este adesea văzut pe paginile de Instagram ale lui Kylie și Travis Scott, transformată într-un fashion icon, înainte de a ajunge la Grădiniță. Kylie Jenner a simțit revenirea în tendință a căruciorului Fendi de lux, în valoare de 2 400 de dolari, asortat cu un scutec de 1 562 de dolari, în ianuarie.

Horoscop. Previziuni pentru Anul Bivolului de metal