Lidia Buble a intrat în febra pregătirilor pentru plecarea în aventura Asia Express

Lidia Buble a intrat în febra pregătirilor pentru plecarea în aventura Asia Express
De curând a înțeles toată lumea de ce e venită în România sora Lidiei Buble care trăia în Austria cu familia ei. Și de ce era ea la București. Cele două vor forma echipă în show-ul Asia Express și  sunt de-a dreptul entuziasmate.

A intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile, iată ce face Lidia Buble înainte să plece în Asia Express. Vedeta e nedespărțită de sora sa, cu care  va încerca să ajungă în finală pe „Drumul Împăraţilor”. Filmările Sezonului 4 din Asia Express au loc în următoarele ţări: Turcia, Georgia, Azerbaidjan.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble.

Ce face Lidia Buble înainte să plece în Asia Express

Mai sunt doar câteva zile până la debutul aventurii. Lidia știe că nu îi va fi deloc ușor acolo. Chiar dacă o are alături pe cea mai de nădejde dintre surorile ei, și una experimentată, mamă deja, Lidia se gândește la ce e mai rău. Obișnuită cu o viață ușoară, în lux,  cântăreața blondă se îngrozește la gândul că vor urma săptămâni de restricții. Prin urmare, face tot ce mai poate, în avans. Mănâncă bine.

Mult și consistent, fără să se mai gândească al siluetă. Traiul greu și restrictiv din competiția Asia Express îi vor asigura silueta. Acesta e ultimul lucru la care trebuie să se gândească. „Ne hrănim bine înainte de plecare, pentru că o să avem nevoie”, mărturisește Lidia în fața unei farfurii pline cu o halcă de friptură suculentă și apetisantă, servită alături de o porție generoasă de orez. Sora ei îi urmează exemplul.

Cele două au căutat în București valize cu care să plece la drum. Iar Lidia va lua în geantă și elastice de păr. E foarte fericită că i-au crescut pletele blonde și acum își poate face codiță. Un „moț – palmier”, spune Lidia Buble, așa cum își făcea în copilărie.

Sursa foto: Instagram

Femeia care l-a vrăjit pe Pepe e pe tiparul Ralucăi. Cele două seamănă teribil. Foto

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre