Ce ne așteaptă în 2022. Previziunile numerologului Mihai Voropchievici

Ce ne așteaptă în 2022. Previziunile numerologului Mihai Voropchievici
Nimic de bine. Asta ne așteaptă în 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, previziunile numerologice pentru anul următor.

Boli, foamete, războaie. Asta anunțau Baba Vanga și Nostradamus, pe vremuri, pentru epoca în care trăim. Economiștii cei mai mari ai lumii spun și ei că va fi o dramă în domeniul financiar.

Ce ne așteaptă în 2022. Previziunile numerologului Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici nu are vești bune pentru următorul an. El a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, previziunile numerologice pentru anul următor.

„Nu sunt şanse să scăpăm imediat de pandemie, la cum se acţionează în momentul de faţă. Anul acesta ne-am aflat într-un an 5. După 5 vine 6, iar cifrele pare sunt foarte păcătoase pentru sănătate. Fluctuaţiile vor fi în continuare, cu nişte vârfuri pe 02.02.2022, 20.02.2022 şi 22.02.2022.

„Numerologic este o înşiruire de mulţi de doi, cifre nefaste, cifre dure. Duritatea lui doi amplifică nişte lucruri.  Nu sunt şanse de a scăpa imediat. Tendinţa este doar un pic descrescătoare. Factorul disctructiv este frica. Nu frica de moarte, frica de îmbolnăvire. Cu cât îţi este mai frică de îmbolnăvire şi o alimentezi în permanenţă, nagativismul pe care ţi-l inoculează, distruge”, a mai spus numerologul.

Anul 2022, puţin mai bun decât 2021

Numerologul  spune că noi suntem motivul necazurilor. „Dacă gândeşti numai la rău, îl atragi în viaţa ta.  Prin comunicare îl distrugi pe om. Comunicarea înseamnă orientare, aceasta trebuie sa fie corectă, plauzibilă şi bine documentată. Răspunsurile logice şi adevărate nu sunt acceptate”, a mai precizat maestrul Voropchievici.

„În anul 2022 nu scăpăm imediat de pandemie, iar luna februarie va fi o lună mai grea. Lumea spune ca până la sfărşitul anului 2022, se va pune punct acestei pandemii. Dar pe ce se bazează lumea?

Sunt foarte mulţi comentatori care nu au un temei. Ar putea fi luna a 11-a, pentru că are doi de unu în ea şi este tot un doi, deci 11.11, 22.22, patru forţe inegalabile. Aici se intră într-un vortex. Acest vortex, prin gândirea noastră pozitivă şi prin dorinţa noastră de a scăpa de un rău, distruge forţa gândului. Noi nu am învăţat încă să construim pozitiv, să gândim pozitiv.

2022, anul familiei

Mihai Voropchievici  spune că, pe plan universal, anul 6, prin excelenţă, este anul familiei, anul interesului pentru cel de lângă tine. Preocuparea tuturor în toată lumea va fi să-şi protejeze familia. Familia fiind și ţara. Guvernanţii ar trebui să fie mama şi tata, care protejeză familia. De ei depinde cum va fi anul 6. Dacă sunt delăsători, sunt dezbinaţi, nu cad la un consens.

Este un an al deciziilor. Un an 6 este anul rupturilor, dar este şi an de căsnicie, şi de uniune. Poate apărea şi altă persoană în viaţa lor.  Mai sunt şi factori externi care intervin într-un an 6. Acesta este anul când noi trebuie să ne redresăm. Anul viitor se vor oferi mai multe locuri de muncă, foarte multe oportunităţi.

Indecizia nu mai poate avea loc într-un an 6, iar 6 automat va avea colaborări şi cu parteneri din exterior. În primul rând, multe ajutoare care vor veni. Ne trezim puţin. Începem să fim mai analişti cu noi, ştim ce vrem, luăm decizii şi pe plan personal”, spune Mihai Voropchievici.