Ce povestește Adelina Pestrițu din spital

Ce povestește Adelina Pestrițu din spital
Frumoasa Adelina Pestrițu, internată de ieri cu COVID-19, poveștește drama prin care trece. Într-un halat de mătase albastru, vedeta relatează cum au decurs lucrurile și ce i s-a întâmplat în spital.

„Dragii mei, știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar, așa e în viață, trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizăm astfel încât să rămânem sănătoși indiferent de încercările vieții. Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru toate mesajele pe care mi le-ați transmis.

Nu am apucat să le citesc pe toate, dar fac cât pot. Mulțumesc pentru toate gândurile bune pe care le aveți vizavi de această situație în care mă aflu fără voia mea. Dar cine și-ar da voia să fie testat pozitiv de COVID?! Știu că sunt foarte multe întrebări la care ar trebui să vă răspund și foarte, foarte multe subiecte pe care ar trebui să le dezbatem. Vreau să vă explic puțin cum am ajuns să fac un test de coronavirus și acesta să fie unul pozitiv”, și-a început mesajul diva.

Iată detaliile

„Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc mașina și că ar trebui să merg, totuși, să mă odihnesc. Am pus starea pe baza faptului că am lucrat foarte mult. (…) Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust fără miros.

Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc. Totul s-a întâmplat treptat. Înainte să intru în starea de panică (…) mi-am făcut o cafea în care am pus două lingurițe de miere. Apoi am mirosit celș mai puternic parfum pe care îl aveam în baie și am simțit cum mirosul ușor ușor își făcea dispariția. În momentul acela eu trebuia să merg la un shooting. Am contramandat totul, m-am urcat în mașină și am sunat să mă programez la un text.


Ce povestește Ciprian Marica despre episodul „Prosopul”

Berlusconi are COVID-19 și a decis ceva neașteptat


În drum spre spital am mâncat puțină ciocolată iar acest lucru mi-a confirmat că am rămas fără gust. De la o oră la alta apăreau schimbări din această privință.  Am venit, mi-am făcut testul, aveam un feeling că va ieși pozitiv. Între timp am aflat că și prietenul cu care m-am văzut zilele trecute este confirmat COVID- 19 asimptomatic. (…)

M-am speriat pentru ca sunt un om ca voi toți toți, am și copil, familie, socrii, prieteni. M-am lăsat pe mâna medicilor. Imediat după ce m-au internat am trecut printr-o evaluare: mi s-a făcut o radiografie pulmonara, EKG și mi s-a luat sânge pentru analize. Oamenii de-aici sunt foarte amabili (…)”, a mai dezvăluit Pestrițu care e internată la Spitalul Militar ROL 2 din Capitală.

La externare, Adelina pestrițu nu se va întoarce acasă

În condițiile în care simptomele rămân doar acestea – lipsă gust și miros, alături de stare de oboseală, vedeta va putea să se externeze pentru a continua izolarea și tratamentul de acasă. în acest sens, Adelina a luat o decizie: nu va merge acasă, ca să nu își îmbolnăvească familia.

„Nu o să stau cu membrii familiei, o să mă izolez într-un loc sigur, unde să fiu monitorizată de către DSP. Evident, totul se face doar la recomandările celor de la DSP și sub semnătura și parafa medicilor”, a mai spus Adelina Pestrițu.

Dincolo de acestea, Adelina spune că se simte bine, că stareea ei nu e de terapie intensivă,. Și se declară optimistă că va trece de această boală cu bine.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp