Ce se întâmplă în noul sezon „Emily in Paris”. Iată povestea

Ce se întâmplă în noul sezon „Emily in Paris”. Iată povestea
Cel de-al treilea sezon al serialului „Emily in Paris” va fi prezentat de Netflix în luna decembrie. Acesta va începe să fie difuzat chiar înainte de Crăciun.

Realizat și creat de Darren Star serialul „Emily in Paris”, care a ajuns la sezonul 3, va fi lansat de Netflix în data de 21 decembrie. Reprezentanții platformei de streaming se așteaptă la vizualizări record. Mai ales că aventurile frumoasei Emily au fost intens vizionate și în trecut.

Primul sezon al serialului a fost urmărit în aproximativ 58 de milioane de familii din întreaga lume în luna de după debut, platforma de streaming descriindu-l drept „cel mai popular” serial de comedie din 2020, potrivit Variety. Al doilea sezon a fost o adevărată „bombă cinematografică”. Acum, creatorii sezonului 3 se așteaptă ca episoadele să fie vizionate de zeci de milioane de oameni, în timp record.

Ce se întâmplă în noul sezon „Emily in Paris

Deja a trecut un an de când Emily s-a mutat din Chicago la Paris. Aici o aștepta slujba de vis. Frumoasa americancă se trezește însă la o răscruce de drumuri în viața sa. Ea își dă seama că se schimbă totul brusc și trebuie să ia decizii majore în ceea ce privește întreaga sa existență.

În fața a două opțiuni extrem de diferite, ea va trebui să decidă cui îi va rămâne fidelă (atât în viața profesională, cât și în cea personală). Și ce vor însemna acele decizii pentru viitorul ei în Franța. Evident, din sezonul al treilea al serialului „Emily in Paris”, nu vor lipsi aventurile și răsturnările de situație. Toate sunt specifice vieții pariziene care au făcut-o cunoscută pe Emily în întreaga lume.

Producătoarea și protagonista Lily Collins revine în rolul lui Emily Cooper, alături de Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie și Lucien Laviscount. Cu toții fac parte din distribuția permanentă a producției. Serialul „Emily in Paris” este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media.

Sursa foto și video: Netflix

Recomandarile noastre