Ce trebuie să conțină pachetul pentru școală al micuțului. Tactici pentru a fi cât mai simpatic

Ce trebuie să conțină pachetul pentru școală al micuțului. Tactici pentru a fi cât mai simpatic
Pandemie sau nu, părinții trebuie să fie extrem de atenție cu alimentația celor mici. Specialiștii spun ce trebuie să puneți în pachetul elevilor.

Copilul dumneavoastră mănâncă pachețelul la școală sau se întoarce cu el nedesfăcut? Oare nu-i place ce place ce pune mama?

Ce trebuie să conțină pachetul pentru școală al micuțului. Tactici pentru a fi cât mai simpatic

Zilnic, mamele au aceeași veșnică problemă. Ce să pună în sandvișul celui mic pentru a fi cât mai atractiv și a-i oferi acestuia tot ce are nevoie pentru o sănătate de fier. Specialiștii vă vin în ajutor și vă dau cele mai bune sfaturi. Potrivit acestora, când aveți copii trebuie să știți că ar trebui să evitați să-i dați copilului produse semipreparate.

Dar și mezelurile, cărnurile cu multă grăsime, mâncărurile prăjite. Și cât mai rar aceștia trebuie să consume snacks-uri, biscuiți sărați sau cartofi prăjiți. Dar cum să reduceți consumul acestora, când toți copiii sunt înnebuniți? Găsind o alternativă sănătoasă, care să le placă și la gust dar și vizual.

Tăiați sandvișurile în diferite forme

Cele mai bune alimente pentru cei mici rămân fructele uscate, dar și cele proaspete sau conservate în suc propriu. Adăugați în dieta lor morcovi, ardei, castraveți, avocado sau roșii cherry, dar și brânză proaspătă și iaurturi. În locul mezelurilor, optați pentru o friptură făcută la cuptor, pe care să o tăiați feliuțe. Pentru ca sandvișurile să arate cât mai frumos, n-ar strica dacă le-ați tăia în diferite forme, inimioare, steluțe, dinozauri, etc. Le va capta atenția și mâncarea li se va părea mult mai gustoasă.

Apa aromatizată

Lăsați sucurile deoparte, chiar și cele naturale și obișnuiți copilul să consume cât mai multă apă. Iar pentru ca aceasta să fie și gustoasă, o puteți aromatiza după cum își dorește el. Alternați felurile de mâncare și astfel nu se va plictisi niciodată. Chiar dacă dulciurile nu trebuie consumate în exces, un pachețel cu biscuiți delicioși sau prăjituri făcute în casă îl va determina pe cel mic să fie extrem de fericit.

Sursă foto: jocelynkelley.com, destepti.ro