Cea mai admirată vedetă s-a trezit acasă cu un camion cu trandafiri. Iată ce a urmat după uriașa surpriză

Cea mai admirată vedetă s-a trezit acasă cu un camion cu trandafiri. Iată ce a urmat după uriașa surpriză
Kanye West a încercat să-și recâștige fosta soție, Kim Kardashian cu un gest măreț de Ziua Îndrăgostiților, în mijlocul poveștii de dragoste pe care aceasta o trăiește acum alături de alt bărbat.

Kanye West  nu se încurcă cu gesturi mărunte. El a trimis un camion plin cu trandafiri roșii la casa fostei sale, Kim Kardashian, de Ziua Îndrăgostiților. Asta după ce s-a despărțit de Julia Fox și le-a cerut fanilor să strige „Kimye forever” la vederea soției înstrăinate și lui Pete Davidson, noul iubit al vedetei.

Rapperul, în vârstă de 44 de ani, a trimis acasă un aranjament masiv de trandafiri roșii într-un camion  pe care scria: Vederea mea e clară precum cristalul.

Livrarea a venit la câteva ore după ce rapperul și-a declarat dragostea pentru Kim și cei patru copii ai lor și la scurt timp după ce a apărut în presă vestea despre despărțirea lui de iubita Julia Fox. Kanye a postat fotografii ale livrării pe contul său de Instagram, unde a repetat motto-ul inscipționat pe camion, „MY VISION IS KRYSTAL KLEAR” urmat de un șir de emoji-uri cu trandafiri roșii.

De asemenea, a etichetat-o pe Kim în centrul imaginii. Aceasta marchează prima Zi a Îndrăgostiților de când vedeta a cerut divorțul, anul trecut, pe 19 februarie. Mai devreme, rapperul a spus că are „credință” că el și Kim se vor reuni.

Kanye aduce în discuție paltonul Balenciaga pe care a dat 23.000 de dolari

În timp ce Julia era fotografiată cu ochii în lacrimi, într-un zbor spre casă, Kanye se concentra asupra soției sale înstrăinate, Kim. El a și distribuit un articol publicat de Dailymail.com în care era prezentată Kim de mână cu iubitul ei actual, Pete Davidson. Kanye a continuat să dezvăluie că el i-a cumpărat lui Kim paltonul Balenciaga de 23.000 de dolari pe care aceasta l-a purtat ​​la întâlnirea cu Pete, spunând și că i l-a făcut cadou în noaptea în care l-a cunoscut pe mai tânărul actor de standup comedy.

Acum el crede că dacă Kim Kardashian a îmbrăcat haina la întâlnire, nu poate fi decât un semn că se gândește să se întoarcă la soțul ei, scrie Daily Mail. La câteva minute după postarea sa despre haină, Kanye West a distribuit o alta, mulțumind fanilor pentru comentariile lor despre relația lui cu Kim.

Kanye West e bipolar

Adevărul e că au fost câteva zile tumultuoase pentru Kanye West și familia sa, cu rapperul aproape hărțuindu-l pe noul iubit al lui Kim într-o serie de postări pe Instagram. În cel mai recent atac de duminică, West l-a numit pe Davidson un „cap pătrat” . West – care suferă de tulburare bipolară – a împărtășit și o fotografie fără pantaloni a lui Pete, alături de prietenul său Machine Gun Kelly, subtitrând: „Nu, nu-mi vei întâlni niciodată copiii”.

Nu a avut „niciun comentariu” despre un zvon potrivit căruia Ariana Grande și-a încheiat logodna de patru luni cu Davidson din cauza că el i-ar fi trimis fotografii intime cu ea fostul ei iubit, Mac Miller, înainte de moartea sa în 2018.

West părea în mod deosebit revoltat de faptul că Davidson, care este în proces de a-și coate tatuajele de pe corp, și-o tatuase și pe Hillary Clinton pe corp!

Nu în ultimul rând, Kanye West a șters fotografiile postate și și-a cerut scuze: „Am învățat că folosirea majusculelor îi face pe oameni perceapă mesajul meu ca un strigăt. Lucrez la comunicarea mea. Știu că partajarea capturilor de ecran (n. cu mesaje dintre el și Pete) a fost șocantă și a părut ca o hărțuiesc pe Kim. Îmi asum responsabilitatea. Învăț în timp real. Nu am toate răspunsurile. A fi un bun lider înseamnă a fi un bun ascultător”, a transmis acesta în urmă cu câteva ore, pe contul său de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ye (@kanyewest)

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre