Cea mai mare bătaie generală din ultimul deceniu, pornită din cauza unei femei. Video

Cea mai mare bătaie generală din ultimul deceniu, pornită din cauza unei femei. Video
În Berlin pare să fie epidemie de scandal la ștranduri. La doar o săptămână de când a avut loc un incident la un ștrand în zona Steglitz, Berlin, un altul similar s-a petrecut în zona Neukölln.

La ștrandul Sommerbad, Neukölln, a avut loc o dispută între o tânără de 21 de ani și prietenele ei și câțiva puști, care le-au stropit cu pistoale cu apă. Copiii au stropit domnițele, ele au protestat, spiritele s-au încins, un domn la vreo 35-40 de ani a hotărât să intervină, dar nu a găsit modul cel mai potrivit.

Sute de oameni și-au împărțit pumni într-o bătaie generală

La rândul său, a stropit-o pe una dintre fete cu pistolul cu apă drept în obraz. Fata a ripostat cu un scuipat. Domnul nu a stat pe gânduri și a lovit-o cu jucăria de plastic peste nas pe tânăra „obraznicătură”. Nasul a cedat și el, ajungând la stadiul de fractură de piramidă nazală dureroasă, cu sângerare puternică. Angajații ștrandului s-au văzut nevoiți să acorde îngrijiri medicale, domnul „jucăuș” a dat bir cu fugiții, iar mulțimea din jur, nu puțină, din motive care scapă deocamdată autorităților, a hotărât să se revolte și să îi hărțuiască pe reprezentanții locului de recreere, ajungându-se la bătaie.

„Ținea un pistol cu apă direct în fața tinerei de 21 de ani și a apăsat pe trăgaci. Apoi ea l-ar fi scuipat și el a lovit-o în față cu jucăria”, au declarat oficiali ai poliției pentru Berliner Zeitung.

Când șeful de tură a încercat să îi dea afară pe scandalagii, aceștia, ca pișcați de musca țețe, au devenit și mai violenți și au refuzat să părăsească locul conflictului. A fost nevoie de intervenția poliției ca cei circa 250 de zurbagii să își vină cât de cât în simțiri. Ștrandul a fost închis, clienții rugați să plece la casele lor, dar certăreții s-au lăsat mai greu. Investigațiile sunt în desfășurare și zeci de oameni vor trebui să dea socoteală pentru vătămare corporală periculoasă și încălcarea ordinii și liniștii publice.

La incidentul din Steglitz, petrecut cu o săptămână înainte, au intervenit zeci de agenți, cu 13 mașini, pentru a calma situația și patru persoane au fost reținute.