Cea mai tânără prințesă a României a suflat în tort. Fotografii unice

 Cea mai tânără prințesă a României a suflat în tort. Fotografii unice
Nicolae al României (36 de ani) și Alina Binder (33 de ani) au devenit părinți pe 7 noiembrie, anul trecut. Fetița s-a născut în plină pandemie, iar tăticul a fost nevoit să aștepte până să o strângă în brațe pe strănepoata Ragelui Mihai.

Duminică, cea mai tânără prințesă a României a suflat în tort. Chiar daca Casa Regală i-a retras titlul de principe, Nicolae a rămas în conștiința multor români ca prințul României, iar fiica sa o mică prințesă. Astăzi este o bucurie fără margini în casa prințului Nicolae și a soției sale, Alina.

„Acum un an, viața noastră s-a schimbat. Eu și soția mea, Alina-Maria de Roumanie, am primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu, pe fiica noastră! La mulți ani Maria – Alexandra!”, a scris, fericitul tătic. El a împărtășit și câteva imagini de la aniversare.

Prima aniversare a Mariei – Alexandra

Mica prințesă a suflat, duminică, în lumânarea de pe primul ei tort. Pentru acest eveniment festiv, părinții i-au pregătit și o rochiță pe măsură.

Așa cum mărturisea  jurnaliștilor revistei franceze Point de Vue, Nicolae al României și-a intrat complet în rolul de tată. A învățat să schimbe scutece și petrece foarte mult timp cu micuța, făcând tot felul de activități care să o învețe pe urmașa sa experiențe  noi de viață.

În toamna aceasta, Maria – Alexandra a simțit prima dată în viață apa mării. Nicolae al României și soția sa au dus-o pe micuță în vacanță, pe litoralul Mării Negre.

Nicolae al României își ducă îndeaproape fiica

Când va mai crește puțin, îi va explica și despre noua sa pasiunea, cea de apicultor. Vara  care a trecut, nepotul regelui Mihai a decis să se facă apicultor.  El și-a cumpărat chiar și stupi.

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills s-a născut în Elveţia, a fost educat în Marea Britanie şi a muncit în Africa. După ce a ajuns prima dată în România în 1992, când a devenit adult a decis să se întoarcă și să trăiască aici. Nicolae al României s-a întors în România în 2010 și a insistat să cunoască fiecare colţ al ţării de la nord la sud şi de la est la vest. A vizitat zeci de orașe şi sute de sate.

Sursa foto: Facebook