Cel mai bine păzit secret al actriței Scarlett Johansson a „transpirat” în presă

Cel mai bine păzit secret al actriței Scarlett Johansson a „transpirat” în presă
Toate sursele au explicat cât de mult s-a străduit actrița din „Black Widow” să țină ascuns acest lucru. Întreg comportamentul ei a fost pe măsură, dar nu suficient. Până la urmă s-a aflat.

Cel mai bine păzit secret al actriței Scarlett Johansson a „transpirat” în presă. Vedeta de la Hollywood este însărcinată. Aceasta e a doua sarcină a celebrei actrițe și prima în care va aduce pe lume un copil cu actualul ei soț, Colin Jost, scrie Daily Mail.

Actrița, în vârstă de 36 de ani, așteaptă al doilea copil, potrivit unei relatări a publicației Page Six. O sursă a declarat jurnaliștilor: „Scarlett va fi în curând mamă, știu că ea și Colin sunt încântați”. O altă sursă a adăugat că actrița a ținut această informație foarte discret și comportamentul eu a fost pe măsură.

Relatările apar după ce actrița a stârnit zvonuri atunci când a renunțat la mai multe evenimente pentru viitoarea sa premieră Marvel „Black Widow”. În ciuda așteptărilor ca vedeta să fie extrem de implicată în promovarea filmului, Scarlett a declinat.  Aceeași sursă a explicat: „Nu a făcut multe interviuri sau evenimente pentru a promova Black Widow, ceea ce este surprinzător, deoarece este o lansare imensă pentru Marvel / Disney și ea  este atât vedeta, cât și producătorul executiv.”

Black Widow” – regizat de Cate Shortland – a fost lansat miercuri în Marea Britanie, iar lansarea în SUA va urma două zile mai târziu, vineri, 9 iulie.

Cel mai bine păzit secret al actriței Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a apărut la The Tonight Show With Jimmy Fallon, prin Zoom. Dar încadrarea era de la umeri în sus nu lăsa să se vadă nimic. De asemenea, a lipsit în mod vizibil de la mai multe evenimente legate de „Black Widow” în ultimele săptămâni, inclusiv de la proiecția în premieră mondială, la care a participat co-starul David Harbour. Evenimentul a avut loc la New York, săptămâna trecută.

Vineri a avut loc, de asemenea, o proiecție în Hamptons. Anumite părți ale orășelului Hamptons sunt cunoscute ca fiind locul preferat al oamenilor înstăriți și frecventat de locuitorii New York City mai ales în timpul verii ca loc de petrecere al sfârșiturilor de săptămână. unde Johansson și Jost sunt adesea văzuți.

O sursă din zonă a precizat pentru sursa citată: „De obicei, Scarlett petrece o mare parte din vară în Amagansett și Montauk. O poți vedea deseori plimbându-și câinii pe plajă sau luând o cafea. Dar în această vară se pare că încearcă în mod deliberat să fie foarte discretă”.

Scarlett Johansson face copil după o nuntă discretă

Scarlett Johansson are deja un copil – o fiică de șase ani pe nume Rose Dorothy Dauriac – cu fostul soț, jurnalistul francez Romain Dauriac. Cei doi au fost căsătoriți din 2014 până în 2017.

Pe actualul soț, Colin Jost, l-a cunoscut  în primăvara anului 2017. Au fost văzuți sărutându-se în luna mai a aceluiași an și au ieșit public împreună pentru prima dată în decembrie.

Bărbatul a cerut-o de soție pe celebra actriță în mai 2019 cu un uimitor diamant maro deschis de 11 carate. Inelul este estimat la o valoare de 450.000 de dolari. Deși planurile lor de nuntă au fost deturnate din cauza pandemiei, au ales să marcheze evenimentul cu o ceremonie restrânsă în octombrie 2020. Evenimentul a avut loc la casa actriței din Palisades, New York.

Sursa foto: Instagram

Surpriza anului. Liviu Vârciu a făcut un film și nu și a plătit actorii

Recomandarile noastre