Cel mai ieftin tratament pentru păr costă doar 2 lei și niciun stilist nu ar vrea ca tu să-l cunoști!

Cel mai ieftin tratament pentru păr costă doar 2 lei și niciun stilist nu ar vrea ca tu să-l cunoști!
Un pahar cu apă minerală rece este o adevărată binecuvântare în zilele toride. Însă acest produs vă poate ajuta așa cum nu ați sperat.

Conține săruri foarte bune pentru organism, dar apa minerală mai are mult beneficii de care nu aveați habar.

Cea mai ieftină terapie pentru regenerarea părului. Costă doar 2 lei. Soluția e perfectă și pentru treburile gospodărești

Nu are calorii și nu îngrașă, de aceea este preferata românilor. Doar dacă nu o consumă zilnic și în cantități mari, pentru că altfel afectează în timp rinichii. „Băuturile acidulate afectează în timp rinichii şi puteţi face nisip sau chiar pietre. Acest efect îl are şi apa minerală. Chiar dacă nu îngraşă şi nu are chimicale cum au sucurile, conţine foarte multe săruri.

Este dovedit ştiinţific că sărurile afectează rinichii. De aceea nu este recomandat să beţi doar apă minerală. Consumaţi şi apă plată. De asemenea când alegeţi apa minerală fiţi atenţi la etichetă. Evitaţi apa care este îmbogăţită cu dioxid de carbon şi alegeţi apă minerală naturală. Recomandat este să alegeţi o apă mai puţin acidulată dacă o consumaţi zilnic“, a declarat medicul Florin Tudor pentru Adevărul.

Cea mai bună soluție pentru spălat parbrizul

Pe de altă parte însă, apa minerală vă este de un real ajutor atunci când ați rămas fără produse de curățenie în casă. În acest sens, nu trebuie decât să îmbibați o cârpă din microfibră în acest produs apoi să curățați obiectele sanitare. Și veți rămâne surprinși când veți vedea că efectul este garantat.

Și tot apa minerală este cea care vă ajută să vă curățați parbrizul fără să-l zgâriați. Agitați bine o sticlă, iar jetul îndreptați-l către parbriz. Veți fi extrem de mulțumiți. Părul a rămas îmbibat cu clor după ce ați fost la strand sau la piscină? Nu vă faceți probleme, pentru că tot apa minerală vă scoate din impas, dacă-l veți clăti cu apă minerală. Și nu în ultimul rând, cele mai bune și mai pufoase clătite se vor pregăti dacă veți folosi acest produs.

Sursă foto: ea.md