Cel mai urmărit experiment social al momentului ajunge în România. Unde îl puteți urmări

Credeți în jumătatea perfectă? E șansa voastră să fiți Căsătoriți pe nevăzute! Sună destul de periculos, dar sunt destui oameni care abia așteaptă. În toată lumea.

Cel mai urmărit experiment social al momentului ajunge în România. Formatul TV care a schimbat viața multor oameni din toate colțurile lumii, vine la Pro TV. Căsătoriți pe nevăzute este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abandonat încă lupta de a-și găsi jumătatea.

Married at first sight este un format de televiziune unic, în care oameni singuri vor să-și găsească perechea potrivită. După ce au încercat totul în trecut, experimentează acum o nouă metodă prin care-și pot descoperi partenerul perfect. Cu ajutorul unor experți în psihologie și genetică, participanții la acest show vor fi „potriviți” de specialiști cu o persoană complet străină, dar compatibilă, cu care vor trebui să se căsătorească.

Cel mai urmărit experiment social

Din Danemarca până în Israel, din SUA până în Africa de Sud și alte 20 de țări, show-ul investighează dacă modalitățile tradiționale prin care ajungem să ne găsim „jumătatea” sunt singura opțiune pe care o avem sau dacă poate fi dragoste între două persoane complet străine, potrivite exclusiv de știință.

Studiile au arătat că 40% dintre oameni repetă aceleași tipare distructive în relațiile lor de cuplu. Iar dintre aceștia, 70% au declarat că doar intervenția specialiștilor și sesiunile de terapie i-au ajutat să aibă o relație mai solidă. În acest show concurenții experimentează dacă dragostea adevărată poate fi găsită printr-o căsătorie bazată pe știință. Iar telespectatorii primesc informații care le pot îmbunătăți relațiile personale.

Cum te ajută știința să îți găsești perechea

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN. Totul pentru ca experții să le găsească sufletul pereche. Cei doi se vor întâlni pentru prima dată în fața ofițerului stării civile. Iar după nuntă, vor avea ocazia să se bucure de luna de miere și de timp petrecut împreună. Abia atunci vor decide dacă sunt făcuți unul pentru celălalt sau se despart.

Vino să vezi că iubirea e o știință!

Mesajul celor de la Pro TV e clar. Gata cu singurătatea! Dacă ai încercat totul, dar nu ai găsit încă dragostea vieții tale, acum ți se oferă formula științifică perfectă. Poți să îți întâlnești partenerul potrivit într-un show experiment, cu totul special. Găsește-ți jumătatea, înscrie-te pe înscrierishow.protv.ro sau la telefon 0751.121.806 și în reality show-ul fenomen – Căsătoriți pe nevăzute!

Sursa foto: Pixabay, Pro TV

Studiile spun că suntem mai buni cu străinii decât cu cei pe care îi iubim. Experții ne explică de ce!

Recomandarile noastre