Christina Ricci, vedeta din Familia Addams, avea griji teribile în timpul filmărilor din România pentru Wednedsay. Au apărut toate detaliile

Christina Ricci, vedeta din Familia Addams, avea griji teribile în timpul filmărilor din România pentru Wednedsay. Au apărut toate detaliile
Serialul aflat de săptămâni bune în trending pe Netflix, Wednesday, s-a filmat în cea mai mare parte în România, unde au ajuns unele din cele mai mari vedete ale momentului. Așa cum actorii români din distribuție au dezvăluit, marile vedete, printre care și Christina Ricci, s-au aflat pe platou.

Actrița o interpreta pe micuța Wednesday din Familia Addams în urmă cu 30 de ani, în versiunea clasică a personajului. În noua producție Netflix, aceasta joacă rolul unei profesoare atipice. În timp ce filma în România, Christina Ricci, vedeta din Familia Addams, avea însă griji teribile.

Colegii ei de platou nu știau prin ce trece vedeta. Aceasta traversa ultimele momente ale procesului ce a urmat divorțului său. TMZ dezvăluie că, în sfârșit, vedeta și fostul ei soț au ajuns în final la un acord în procesul de partaj după divorț care durează din 2020. Actrița va păstra casa lor din Los Angeles și banii din filme. Încă va trebuie să îl și despăgubească.

Divorț încheiat după doi ani și o căsătorie

Potrivit documentelor legale, obținute de TMZ, Christina Ricci va primi casa din San Fernando Valley. De asemenea, ea și fostul ei soț, producătorul de film James Heerdegen, vor împărți banii din viitoarea vânzare a casei lor din New York.Christina, care este reprezentată de avocata Samantha Spector, va păstra toate drepturile reziduale și drepturile de autor pentru munca ei. În ceea ce-l privește pe James, acesta primește un Subaru – împreună cu bunurile sale personale, și o plată unică de 189.687 de dolari de la Christina.

Potrivit documentelor, nu există pensie alimentară pentru soț sau copil. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de opt ani, Freddie. Instanța a decis că vedeta va plăti 100% din școala privată și orice cheltuieli medicale neacoperite pentru fiul lor de 8 ani, Freddie. Ei vor avea custodie legală comună, dar ea va lua deciziile de departajare în ceea ce privește deciziile medicale și educaționale majore. În ceea ce privește custodia fizică, aceasta este, de asemenea, împărțită între Christina și James, deși ea are custodia principală.

TMZ a dezvăluit povestea, Christina a depus cererea de divorț în 2020, invocând diferențe ireconciliabile. Actrița a avut parte de un divorț cu scandal, cauzat de violența domestică. Un an mai târziu, în 2021, actrița s-a recăsătorit, cu Mark Hampton, împreună cu care are o fiică în vârstă de un an.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre