Cine a influențat-o pe Oana Lis să adopte un copil. „Mă gândesc că o să fie niște schimbări…”

Cine a influențat-o pe Oana Lis să adopte un copil. „Mă gândesc că o să fie niște schimbări…”
În 2021, Oana Lis a aranjat tot ce a trebuit și așteaptă cu nerăbdare să sune telefonul și să primească vestea mult așteptată.

Oana Lis numără zilele până ce va deveni mamă. Și ea și Viorel Lis sunt pregătiți pentru cel mai frumos eveniment din viață, deși vârsta lor cântărește greu. El are 77 de ani, iar Oana, 42.

Cine a influențat-o pe Oana Lis să adopte un copil. „Mă gândesc că o să fie niște schimbări…”

De când a devenit psiholog, Oana Lis știe cum să descurce orice problemă. A făcut toate demersurile necesare pentru adoptarea unui copil și parcă nu mai are răbdare până îl va strânge în brațe pe micuț. Oana a vorbit și de momentul care a determinat-o să înfieze.

„Și fizic, trebuie să mă gândesc care va fi camera copilului”

„Și părinții care adoptă la fel se pregătesc, ca părinții care așteaptă să nască și au 9 luni să se pregătească. Și aici durează o perioadă, să ai timp să te pregătești mental. Totul pornește de la o idee.

Ideea de a adopta mi-a venit la o cafea cu cineva, după un sfert de oră după ce am vorbit cu persoana respectivă. M-a influențat pozitiv. Mă gândesc că o să fie niște schimbări în programul meu de zi cu zi, în viața mea și a lui Viorel.

Să fim amândoi pregătiți. Și fizic, trebuie să mă gândesc care va fi camera copilului, să fac niște schimbări, să schimb prin casă. Poate pare ciudat atât timp cât nu există copilul, dar mie mi se pare că trebuie să le faci dinainte, ca să nu te găsească nepregătit.”, a povestit Oana Lis în cadrul unui interviu.

Cât trebuie să plătiți pentru o ședință cu soția lui Viorel Lis

Pentru că s-a strâns rău cureaua, Oana Lis a redeschis și cabinetul de psihologie. Prețurile pe care Oana le cere pentru o ședință sunt foarte mici, comparativ cu al altor psihologi. E vorba de 100 de lei pentru o întâlnire la cabinet și 70 de lei pentru o ședință în online.

„Putem lucra pe teme pe care eu mi le-am lucrat și vindecat la mine. Din acest loc pot conține și pe altcineva cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, travaliu de doliu, atac de panică, cum să fii tu bine și pe primul loc, dar în același timp să-i susții și pe cei din familia ta, găsirea motivației în viață, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare și acceptare.”, a spus Oana pe contul de socializare.

Sursă foto: instagram