Cine e ”fata lui tata”, viitoarea noră a lui David Beckham

Cine e ”fata lui tata”, viitoarea noră a lui David Beckham
Viitoarea noră a cuplului Victoria și David Beckham e moștenitoarea unei averi colosale. A crescut „în puf”, cu șofer la scară. „Daddy” e un magnat care îl adoră pe Trump și are o avere de 1, 3 miliarde de lire sterline, două avioane private și proprietăți în comparație cu care cele ale Beckham-ilor par de-a dreptul fragile. I-a făcut fiicei sale toate mofturile: când s-a apucat de hochei, i-a construit propriul teren, în „curtea casei”, când a vrut la televizor, a rezolvat și asta. Acum e gata să deschidă conturile pentru o nuntă cum nu s-a mai pomenit.

Logodna a fost anunțată pe social-media. Brooklyn Beckham, fiul cel mare al cuplului britanic a făcut un anunț simplu. „În urmă cu două săptămâni am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine și ea a spus da. Sunt cel mai norocos om din lume. Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tătic într-o zi. Te iubesc, bebe”.

În vârstă de 21 de ani, model și fotograf de succes, la New York, fiul cel mare al lui David Beckham i-a pus pe deget logodnicei sale Nicola Peltz un inel cu diamant „emerald cut”, evaluat de cunoscători la 160.000 de lire sterline. Nicola i-a răspuns: „sunt atât de fericită să mă numești a ta”.

Viitoarea soacră mare, Victoria a distribuit și ea fotografia postată de fiul ei, în care Nicola Peltz poartă una din creațiile sale, o rochie galbenă diafană. „Cele mai interesante știri!! Nu puteam fi mai fericiți. Vă dorim multă dragoste și o viață plină de fericire”, a mai scris fosta Spice Girl.

Planuri de nuntă la nouă luni de relație

Nicola și Brooklin au început să se întâlnească în luna octombrie a anului trecut. Relația a devenit publică în ianuarie, iar în martie, cei doi s-au mutat împreună, la New York. Izolarea impusă de pandemie le-a demonstrat cât de mult se iubesc, așa că acum fac planuri de nuntă. De fapt, ar putea fi vorba de două nunți, câte una de fiecare parte a Atlanticului.


Vedetele de la „Te cunosc de undeva”, dezbrăcate de inhibiții. Cum s-au filmat în noul hit al verii

Cum vă puteți întări imunitatea în mod natural


Primele detalii sunt deja cunoscute. Sora mai mică a lui Brooklyn, Harper, care are nouă ani, va fi „domnișoară de onoare”, iar frații mai mici, Romeo, de 17 ani și Cruz, 15 ani, vor fi „cavaleri de onoare”, scrie Daily Mail. Un apropiat al familiei a povestit presei, sub anonimat că David și Victoria sunt absolut încântați de logodnica fiului lor.

În sfârșit fiul lor a găsit o fată care nu e cu el pentru faimă sau bani. Pe de altă parte, părinții sunt mai liniștiți acum, având în vedere rapiditatea cu care băiatul lor cel mare își schimbase iubitele în trecut. Aceleași surse dau de înțeles că nunta sau nunțile vor avea loc la sfârșitul verii viitoare sau începutul toamnei 2021. Oricând va fi nunta, banii nu sunt o problemă.

Cât de bogat este Nelson Peltz

Tatăl Nicolei este un miliardar american generos, cu buzunare adânci. Se presupune că Nelson Peltz a cheltuit 800.000 de lire sterline numai pentru petrecerea de Bar Mitzvah organizată pentru gemenii săi, în 2016. Pe de altă parte, nici cuplul Beckham nu o duce prea rău. Cei doi nu sunt miliardari încă, dar numără în conturi și afaceri o avere estimată la cel puțin 370 de milioane de lire sterline.

Nelson Peltz a ajuns miliardar pe forțe proprii. Ziarele scriu despre el că e un corporatist cu minte dură. În tinerețe, a renunțat la cursurile Universității din Pennsylvania  pentru a-și deschide o mică afacere cu alimente congelate.  De acolo a ajuns să dețintă  cea mai mare companie de ambalaje din lume, Triangle Industries, care a fost vândută în 1989 cu  840 de milioane de dolari.

Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai săi este jucătorul de golf și antreprenorul sportiv Greg Norman, care îl numește pe Peltz „un alergător mental de maraton” și adaugă: „Nelson nu este un tip Harvard. Are școala vieții. El înțelege ce vor masele”.


Știm ce a făcut Smiley aseară

Fostul „băiat de Dorobanți”, îndrăgostit iremediabil de o fetiță


Peltz este un susținător pe termen lung al lui Donald Trump. Cei doi sunt vecini de zeci de ani în Florida. Recent, a organizat o strângere de fonduri în valoare de 470.000 de lire sterline pentru președintele american. „Pentru mine, politicile sale sunt politicile corecte pentru America”, a declarat Peltz.

Se mai spune că numărul său de telefon se numără printre miile din „cartea neagră” a lui Jeffrey Epstein. El se afla într-un consorțiu de investitori cu Epstein, care căutau să cumpere New York Magazine în 2003.

Nelson Peltz a fost căsătorit de trei ori și are 10 – copii, cu vârste cuprinse între 17 și 54 de ani. Claudia Peltz este a treia soție a lui Nelson și mama a opt dintre cei zece copii ai săi.

Nicola s-a iubit și cu Justin Bieber

Nicola Peltz, la 25 de ani, și-a dorit toată copilăria să joace hochei. De dragul ei, tatăl a amenajat un teren de hochei închis, pe terenul conacului din New York. La 12 ani, puștoaica și-a schimbat opțiunile: a vrut să apară la televizor. Prima apariție a fost un an mai târziu, într-un videoclip al vedetei Miley Cyrus. Este cunoscută mai ales pentru rolul fiicei lui Mark Wahlberg în Transformers: Age Of Extinction. De atunci a mai apărut în serialul TV Inhumans.

În 2016 a avut o poveste de dragoste cu Justin Bieber, iar în anul următor a început să se întâlnească cu Anwar Hadid, fratele supermodelelor Gigi și Bella.

Brooklin, vedetă pe Instagram

„Vedetă” la nunta părinților săi, când a purtat un costum de cowboy de culoare mov, Brooklyn Beckham a petrecut șase ani la Curtis School de la Mulholland Drive, Los Angeles, în timp ce tatăl său a jucat pentru LA Galaxy. A studiat apoi fotografia la o școală privată din Londra, pe care a urmat-o și băiatul Madonei, Rocco Ritchie, înainte de a urma prestigioasa școală Parsons din New York.

Cu toate acestea, el a revenit în Marea Britanie în 2018, după ce a parcurs doar un an din cei patru cât dura cursul, iar în cele din urmă, a făcut un stagiu cu fotograful Rankin.

Brooklyn are 12,2 milioane de urmăritori pe Instagram și împărtășește imagini cu prieteni și familia. A „dat din casă” inclusiv de la prânzul de Crăciun cu Gordon Ramsay și de la nunta lui Sir Elton John, care este nașul său.

Sursa foto: Instagram / Nicola Peltz, Brooklin Beckham