Cei doi au făcut o mini-vacanță în Istanbul. Despărțirea cuplului Simion – Buble a avut loc după cinci ani de relație când, practic, toată lumea se aștepta ca ei să își unească destinele.

Recent, Răzvan Simion a fost surprins în Turcia, în compania unei brunete, despre care nu a dorit să ofere pre multe detalii, lăsând astfel loc speculațiilor. Potrivit informațiilor oferite de libertatea.ro, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu a dorit să ofere prea multe detalii despre domnișoara în compania căreia se afla, însă ar fi insinuat, la un moment dat, că este vorba despre fiica lui.

El a postat, în august, o imagine cu aceasta, dintr-o vacanță din România, de ziua ei.

Sursa citată mai precizează faptul că Răzvan și domnișoara cu care era în Turcia nu au avut niciun fel de gest tandru în public și au avut un comportament extrem de discret unul cu altul.

La începutul lunii iunie, Răzvan Simion anunța, pe rețelele de socializare, despărțirea de Lidia Buble.


Moda noului sezon, din materiale reciclate

Celebră actriță din „Riverdale”, alături de FBI împotriva traficului de persoane


„Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel”, a fost mesajul emoționant al lui Răzvan Simion.

De ce s-au despărțit, de fapt, Lidia și Răzvan

Motivul care a dus la una dintre cele mai răsunătoare despărțirii din showbiz-ul românesc a fost refuzul lui Răzvan Simion de a se boteza în religia penticostală. Solicitarea era impusă de familia cântăreței. Tatăl acesteia este pastor.

„Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți”, au mărturisit surse din anturajul Lidiei, pentru Impact.ro.

Sursa foto: Libertatea.ro, Facebook, Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp