Cine este rugbistul care găteşte la „Chefi la cuțite”. Vrea să învingă bucătarii cu diplomă!

Cine este rugbistul care găteşte la „Chefi la cuțite”. Vrea să învingă bucătarii cu diplomă!
Câte surprize la „Chefi la cuțite”! Un frizer, o coafeză şi un fost rugbist au rămas în cursă, alături de bucătari cu experienţă. Cine este rugbistul care găteşte la „Chefi la cuțite”.

Spectacol de excepţie la „Chefi la cuțite” în acest sezon. Concurenţii trec prin emoţii incredibile după ce gătesc păstârnac cu ciocolată sau cu morcovi. Printre cei rămaşi în cursă este şi un fost rugbist, Cătălin Rizea, pe care l-aţi văzut şi la „Asia Express”.

Cine este rugbistul care găteşte la „Chefi la cuțite”

Cătălin Rizea este o surpriză a competiței „Chefi la cuțite”, sezonul 8. El a dovedit că este talentat în bucătărie și nu numai. Recent, Cătălin Rizea a distribuit pe rețelele sociale imagini de pe vremea când făcea parte dintr-o echipă de rugby.

Pe lângă talentul culinar și cel de artist manager, Cătălin Rizea a fost și sportiv. Perioada petrecută în cadrul echipei de rugby și-au spus cuvântul în ceea ce privește fizicul concurentului.

Cătălin Rizea și-a amintit de momentele în care făcea parte dintr-o echipă profesionistă de rugby: „Acum 1100 și ceva de ani. Îmi aduc aminte cu drag de acea perioadă și de colegii din echipă”, a scris Cătălin Rizea pe contul său de Instagram, postând și o fotografie cu el pe teren.

Cătălin Rizea i-a uimit pe chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Florin Dumitrescu, după ce s-a prezentat în audiții împreună cu soția lui, cântăreaţa ADDA, ca invitați speciali.

Cătălin Rizea este manager la casa de discuri „Baladda Records” și a devenit cunoscut de public odată cu participarea sa la Asia Express. De atunci, Rizea a devenit un personaj îndrăgit, mai ales datorită momentelor în care a adus zâmbete pu buzele telespectatorilor, împreună cu soția lui. Deși se certau extrem de des în cadrul emisiunii, Adda și Cătălin au recunoscut că așa decurge căsnicia lor, acesta fiind modul prin care își manifestă dragostea.

Cătălin Rizea este căsătorit cu ADDA

ADDA și soțul ei, Cătălin Rizea, au pornit în aventura Asia Express, alături de alte vedete, în lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, iar împreună sunt părinții lui Alexandru, un băiețel de 3 ani. Cei doi dețin împreună o firmă de care se ocupă în mod egal.

Ada Alexandra Moldovan (28 de ani) și soțul ei, Cătălin Rizea (33 de ani), sunt exemplul perfect pentru colaborările profesionale între parteneri de viață. Cei doi sunt împreună în fiecare clipă, iar afacerea lor este în plină dezvoltare. Cei doi dețin un studio de înregistrări, intitulat Baladda Records, asemenea pseudonimului folosit de artistă, ADDA BALADDA.

Cătălin Ionuț Rizea a devenit treptat managerul și impresarul Addei, iar colaborarea lor profesională îi face să petreacă foarte mult timp împreună ba chiar să fie de nedespărțit. Aceștia merg împreună la concerte, la evenimente mondene, și chiar și în studio, Cătălin și Adda sunt împreună în fiecare zi.

Chiar dacă el nu mai avusese experiență în acest domeniu, înainte să o cunoască pe artista hiturilor «Arde», «Lupii» și «Îți arăt că pot», iată că cei doi formează un întreg perfect atât în viața de cuplu, cât și în domeniul profesional. Adda și iubitul ei, Cătălin Rizea, s-au cununat civil la 28 mai 2016, la Târgu Mureș.


Un român a fotografiat un nor uriaș pe cer. I-a spus „Cap de Maimuţă”