Concurenții din acest sezon ”Chefi la cuțite” au avut viață grea. Au fost nevoiți să gătească ciocolată cu morcovi sau cu păstârnac, farfurii cu OZN-uri și alte ciudățenii. Nu au reușit toți, iar în concurs au rămas mai mulți amatori decât bucătari de meserie.

Cine îi așteaptă acasă pe concurenții de la ”Chefi la cuțite”

Show-ul ”Chefi la cuțite” este unul în care concurenții ating niște stări pe care nu le-au mai trăit vreodată. Rând pe rând, concurenții au mărturisit că au emoții incredibil de mari. Își revin repede pentru că urmează încă o probă și trebuie să se concentreze pe următorul preparat. Acasă, iubitele lor au aceleași emoții.

Cătălin Rizea este căsătorit cu Adda

Cătălin Rizea, fost rugbist, a împlinit 33 de ani în timpul concursului. Colegii i-au cântat, dar surpriza a venit de la soția sa, cântăreața Adda (n.r. Ada Alexandra Moldovan, 28 de ani), care i-a adus un tort cu paste.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, iar împreună sunt părinții lui Alexandru, un băiețel de 3 ani. Cei doi dețin împreună o firmă de care se ocupă în mod egal. Cătălin Rizea a spus că a fost cea mai frumoasă aniversare din viața lui.

Roxana Blenche vrea să fie prima femeie care câștigă la ”Chefi la cuțite”

Roxana Blenche atrage atenția prin determinarea, organizarea și talentul de care dă dovadă în bucătărie. Ea a intrat încrezătoare în propriile forțe în competiția de la Antena1, spunând că este timpul ca o femeie să câștige „Chefi la cuțite”. Tânăra de 27 de ani postează fotografii cu iubitul ei, Cătălin, pe rețelele sociale.

Ragnar, fotografii romantice cu iubita lui

Robert Vasiliu are 25 de ani și de 5 ani este bucătar. A venit în sezonul 8 al competiției Chefi la Cuțite, a obținut 3 cuțite în audiții și ulterior un loc în echipa „Carourilor” lui chef Scărlătescu.

Pe lângă fotografiile cu mâncare și din timpul competiției Chefi la Cuțite, Robert Vasiliu, sau Ragnar cum i se spune, postează imagini cu iubita lui.

Ionuț Belei, poze cu iubita

La 25 de ani Ionuț Belei este „cuțitul de aur” al lui Sorin Bontea și implicit piesa de rezistență din echipă. La probele individuale Ionuț a câștigat până acum 2 amulete, semn că a avut cea mai bună farfurie. Ionuț este dur când vine vorba de competiție, dându-și toată silința pentru a câștiga, însă în imaginile de pe Instagram în care apare alături de iubita sa, duritatea concurentului de la Chefi la Cuțite dispare.

Foca, înscris la Chefi la Cuțite de soție

Silviu Costan (Foca) a venit în sezoul 8 de la Chefi la Cuțite, fiind înscris chiar de soția acestuia.

„Nevasta mea m-a înscris. Mi-a căzut fața când am văzut mesajul de la ea, că sunt înscris. M-a luat cu dureri de cap, cu frisoane, cu tot. Nu am avut eu curaj să mă înscriu, nu mă văd la televizor. Nu am absolvit nicio școală de bucătar, e doar pasiunea, dorința, experiența mea în bucătărie”, a spus Foca.

Foca i-a impresionat pe chefi și a ajuns în echipa lui Sorin Bontea. Recent. Foca a obținut o amuletă la probele individuale, chefii fiind impresionați de piureul de păstârnac pe care l-a realizat.


 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp