Cine sunt și cu ce se ocupă copiii Reginei Consoartă. De ce au ales să stea departe de ochii lumii

Cine sunt și cu ce se ocupă copiii Reginei Consoartă. De ce au ales să stea departe de ochii lumii
De când a cunoscut-o pe Camilla, actualul rege Charles a înțeles că e femeia vieții lui.

Nu l-a interesat nici că a rănit-o pe Diana, nici că relația lui cu Camilla a produs un întreg scandal. Charles a fost un bărbat hotărât.

Cu ce se ocupă copiii Reginei Consoartă. De ce au ales să stea departe de ochii curioșilor

Povestea de dragoste dintre actualul rege al Marii Britanii și soția sa a stârnit controverse, mai ales după ce regele Charles a afirmat într-un interviu că a înșelat-o pe Diana. La fel de îndrăgostită a fost și Camilla care n-a mai vrut alt bărbat în viața ei decât pe Charles, deși a avut lângă ea un bărbat respectabil. Actuala Regină Consoartă și-a cunoscut primul soț când lucra la o firmă de decorații din centrul Marii Britanii.

Camilla a divorțat de primul soț în 1995

Andrew Parker Bowles și actuala Regină Consoartă s-au căsătorit în 1973, într-o ceremonie de vis și nimeni nu s-a gândit că cei doi vor merge pe drumuri diferite. Dar în 1995, cei doi decid să semneze actele de divorț.

Se pare că nu doar dragostea pentru Charles a făcut-o să ia al drum, ci și faptul că ani buni i-a tolerat lui Andrew aventurile amoroase și absențele din sânul familiei. Andrew, ajuns acum la vârsta de 83 de ani, a fost un om extrem de respectat în regat, fiind marinar timp de trei decenii și a rămas la fel și acum.

Camilla și Andrew, pe vreme când formau un cuplu.

Fiica Camillei este căsătorită cu băiatul unui baron

Din dragostea lor au venit pe lume doi copii, o fată și un băiat și nici unul dintre ei nu a dorit vreodată să-și expună viața personală. Despre Tom Parker Bowles, în vârstă de 47 de ani se știe că este pasionat de arta culinară și este mereu prezent în emisiunile de gătit.

În ceea ce o privește pe Laura, în vârstă de 44 de ani, aceasta este pasionată de artă și soția fiului unui baron. Chiar dacă sunt copiii Reginei Consoartă, aceștia au preferat întotdeauna să-și vadă de carieră și au mereu extrem de discreți.Sursă foto: forbes