Carnea de pui este gustoasă, indiferent cum este gătită, dar este și sănătoasă.

Ciocănele de pui cu miere şi usturoi la cuptor. Rețetă rapidă

Când ești ocupat, preferi rețetele care se fac repede. Niște ciocănele de pui crocante și gustoase sunt o idee foarte bună pentru cele cărora nu vor să stea prea mult în bucătărie.

Ingrediente

  • 650 g ciocănele de pui
  • ghimbir proaspăt ras, după gust
  • 5 căţei de usturoi
  • 1-2 linguri sos de soia
  • 1 lingură miere
  • 1 lingură ulei
  • 1 linguriţă mix de condimente
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  • Speli bine ciocănelele şi le usuci pe un prosop de hârtie. Le presari cu ghimbir, usturoiul pisat, sare şi piper, după gust.
  • Pui ciocănelele într-o pungă resigilabilă şi le combini cu uleiul, sosul de soia, mierea şi mixul de condimente.
  • Agiţi bine şi laşi la marinat 30 de minute.
  • Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Aranjezi puiul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor 30-40 de minute. Gata!

Carmen Brumă, dieta de toamnă. Top 7 fructe și legume de sezon

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri