Coastele folosite în ciorbă sunt un deliciu, iar dacă sunt afumate, și mai bine. Nu face economie la legume și nici la verdeață! La fiecare ligură, veți mânca o mulțime de vitamine.

Ciorbă de coaste de porc. Se acrește cu borș

Știu gospodiele noastre să gătească așa de bine că te lingi pe degete! Pun legume proaspete și cărniță gustoasă și fac o ciorbiță de te unge pe suflet.

Ingrediente

  • 1 kg coaste de porc
  • 1.5 litri apă caldă
  • 1 lingură ulei
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapă, tocată
  • 2 morcovi, felii subțiri
  • 1/2 țelină, tocată
  • sare
  • piper
  • 2 cartofi, cubulețe
  • 1 ardei gras roșu, tocat
  • 200 grame fasole galbenă
  • 250 ml suc de roșii
  • 250 ml borș
  • tarhon
  • pătrunjel.

Mod de preparare

  • Se pune o cratiță la foc potrivit, adaugă coastele și toarnă apa caldă.
  • Adaugă uleiul și ardeiul iute.
  • Acoperă cu un capac și fierbe timp de 40 de minute.
  • S pune apoi ceapa, morcovii, țelina și asezonează cu sare și piper. Fierbe din nou cu capac, de data asta 15 minute.
  • Urmează cartofii, ardeiul gras și se mai fierbe încă 10 minute.
  • La urmă se adaugă fasolea galbenă, sucul de roșii și borșul.
  • Când este gata, se pune tarhon (după gust) și pătrunjel.
  • Amestecă ciorba și ia-o de pe foc.

Simona Halep s-a izolat. Are COVID-19

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri