Clipe grele pentru Kamara. Fiul artistului ajunge din nou pe masa de operație

Clipe grele pentru Kamara. Fiul artistului ajunge din nou pe masa de operație
Viața a decis să îi ofere o mare provocare lui Kamara. Se luptă zi de zi și are încă puterea de a fi optimist.

Vin nou clipe grele pentru Kamara și pline de emoții. Fiul artistului, Leon, ajunge din nou pe masa de operație. Aceasta va fi a opta intervenție.

Imediat după naștere, Leon a fost diagnosticat cu o boală degenerativă, tetrapareză spastică. Aceasta este o formă de paralizie cerebrală care este cauzată de o anumită leziune sau boală şi are ca rezultat pierderea parţială sau totală a utilizării trunchiului şi a membrelor. În general, atât nervii senzoriali, cât şi cei motorici sunt afectaţi, ceea ce înseamnă că se pierde atât senzaţia, cât şi controlul acelei părţi a corpului. De când a înțeles acest lucru, Kamara a decis să lupte pentru fiul său, pentru a-i oferi o viață normală.

Clipe grele pentru Kamara

Leon, fiul lui Kamara, trebuie să facă o nouă operație. Din fericire, în urma unui apel public, banii necesari intervenției s-au strâns. Joi, cântărețul a mărturisit la Antena Stars că în luna septembrie cel mic va ajunge iar pe mâna medicilor. Din păcate, după fiecare puseu de creștere Leon trebuie să fie operat.

„O să facem o operație în septembrie. Am făcut și un turneu al artiștilor, unde au participat foarte multe vedete, s-au mobilizat toți. Am reușit sa adunăm pentru operația din septembrie, însă sunt operații care se repetă la 8 luni. Leon a trecut prin 7 operații și vor mai urma.

El la fiecare puseu de creștere trebuie să fie operat, că altfel se strâmbă oasele. Când era mai mic nu părea să fie atât de spastic, dar ușor crescând am văzut că nu mai poate să țină mâna dreaptă pentru că oasele creșteau și mușchii rămâneau scurți”, a spus Kamara la Antena Stars.

Intervenția a fost amânată

Operația, a mai spus Kamara, ar fi trebuie să aibă loc în luna mai. „Acum a fost să fie așa și din cauza pandemiei, trebuia să facem operația în mai, plus că trebuia să vină doctorul în România și a venit în mai și am fost în Timișoara unde l-a evaluat. L-a recunoscut Leon imediat când l-a văzut”, a mai spus Kamara la Star Matinal.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Cine este cea mai mică fashionistă din showbizul românesc

Recomandarile noastre