Caravana de selecție pentru show-ul „Românii au talent”, de la PRO TV a străbătut deja opt orașe. Surpriza vine în primul rând chiar din rândul juraților, care în noul sezon va suferi modificări. Cine va fi înlocuit și ce vedetă vine la masa juriului?

A spus ”adio PRO TV!”. Cine îi va locul?

”Opt orașe a străbătut caravana talentului pentru a-i găsi pe acei români pregătiți să strălucească în lumina reflectoarelor noului sezon! Am tras linie și ne pregătim de startul filmărilor, de momentul în care fiecare dintre cei care au trecut de etapa preselecțiilor, vor demonstra în fața jurațiilor că sunt gata să cucerească publicul! Sezonul 11 va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Prima noutate a acestui sezon, de care telespectatorii vor avea parte, este o modificare în componența juriului. Dacă la startul emisiunii, făcea parte din gașca juraților, alături de Andi Moisescu și Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceștia și Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului!”, a informat PRO TV.

Rolul coregrafului Mihai Petre la ”Românii au talent” s-a încheiat. Dansatorul a scris că începând cu sezonul 11 al emisiunii nu va mai face parte din echipa trustului. „Sezonul 11 „Românii au talent” nu mă va mai găsi la masa juriului. Experiență Românii au Talent este fantastică; am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipa fantastic. Mulțumesc Smiley, Pavel Bartos, Andra Andi Moisescu, Florin Călinescu, multumesc intregii echipe PRO TV si voua, cei care ati confirmat de fiecare data ca Romanii Au Talent este fara indoiala cel mai bun show-ul de entertainment din Romania. Mult succes in noul sezon si in noua formula! Va asigur ca ne vom revedea curand”, a scris Mihai Petre.

Câteva zeci de fani ai coregrafului și-au exprimat regretul că nu îl vor mai vedea în juriu. ”Sincer îmi pare tare rău, și cred că nu veți avea egal”, ”Îmi pare tare rău că nu mai faci parte din juriu ! Speram să te vedem cât mai curând la tv”, ”ERai sarea și piperul show-ului”, au scris internauții.

Cine îl înlocuiește pe Mihai Petre la ”Românii au talent”

În locul lui MIhai Petre, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului. Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea și prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să își creioneze un nume în serialele și filmele internaționale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori, precum Adrien Brody și Antonio Banderas. Românii o cunosc și ca fostă soție a lui Adrian Mutu.

Alexandra Dinu a dat asigurări că la masa juraților va îmbina empatia cu exigența și că se va folosi de toate cunoștințele acumulate de-a lungul carierei pentru a oferi răspunsurile potrivite și sfaturile necesare pentru concurenții care mai au de învățat.

Înaintea de a cunoaște ceilalți membrii ai juriului și de a începe filmările, Alexandra declară: ”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru ”Românii au talent”, cel mai bun show de entertainsment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”


Vedeta absolută de la Britain’s Got Talent și X Factor și show-urile lui tv, preluate în toată lumea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri