Copiii sunt chemați să se înscrie la Polo, la Bazinul Floreasca. Selecția se face în weekend

Copiii sunt chemați să se înscrie la Polo, la Bazinul Floreasca. Selecția se face în weekend
Federația Română de Polo pe Apă organizează un eveniment special în acest weekend. Părințiii care vor să-și înscrie copiii la unul dintre sporturile care-i dezvoltă frumos o pot face ușor.

Federația Română de Polo pe Apă invită bucureștenii la ”Zilele Porților Deschise”. Evenimentul este organizat  în zilele de sâmbătă, 4 septembrie și duminincă, 5 septembrie, între orele 9:00-14:00, la Bazinul Tolea Grințescu – Floreasca, din Bucuresti. Este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, așa cum informează un comunicat al organizatorilor.

„Federația Română de Polo își doreste prin organizarea acestui eveniment să descopere și să testeze aptitudinile copiilor dornici sa practice polo pe apă. Cei care vor să se înscrie la eveniment o pot face  online, prin completarea unui formular care va fi publicat pe pagina de Facebook a Federației, sau direct la Bazinul Tolea Grințescu – Floreasca.

Pe parcursul celor două zile, șase instructori vor fi alături de copii și îi vor introduce în lumea poloului pe apă. De asemenea vor fi prezenți antrenori de la mai multe echipe din București, care vor face o selecție și vor îndruma copiii spre unul dintre cluburilor de polo din Capitală.

Din cauza măsurilor impuse de autorități copiii vor putea fi însoțiți în bazin de un singur aparținător (părinte sau tutore).

De asemenea, va fi obligatorie purtarea măștii si respectare măsurile de protecție împotriva virusului SARS-Cov2.

Vă așteptăm la eveniment. Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Olteanu Valentin, la numărul de telefon 0766338970, sau pe e-mail marketing@frpolo.ro