Printre cei depistați pozitiv cu COVID-19 este și omul de afaceri George Copos.

Fostul patron al Rapidului, George Copos, infectat și el cu COVID-19

În acest moment, nu se ştie exact care este starea de sănătate a fostului patron al clubului Rapid”, scrie realitateasportiva.net.

În luna iulie, Dumitru Dragomir spunea la ProSport Live că George Copos este în formă maximă și are din nou o afacere care produce bani mulți.

„Copos este un titan! L-am văzut acum o săptămână. Am băut un șpriț cu el la mare. Discutam că nu plecă niciodată de la Rapid dacă nu veneau cu tava de colivă. A făcut pușcărie nevinovat din cauza asta. Sigur, instanța a fost influențată când au văzut afară 3.000 de oameni. Pe mine m-au trimis la pușcărie, la brutărie, dar eu n-am greșit cu nimic. Copos a slăbit, și-a luat o nevastă tânără are o fată tânără, se juca cu ea. Știi ce bine arată? A făcut o afacere demențială, o clădire de birouri”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

În august 2014, George Copos a fost condamnat la patru ani de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, însă a fost eliberat după un an şi o lună, pentru bună purtare şi pentru că a scris cinci cărţi. În perioada detenţiei, Alexandra, fiica lui mai mare, s-a ocupat serios de afaceri. Averea familiei e socotită la 200 de milioane de dolari, reprezentând magazinele Ana Pan, proiecte imobiliare şi 7 hoteluri în Bucureşti, Eforie şi Poiana Braşov.


Au, împreună, o istorie de 25 de ani. Emisiunile TVR care au câștigat bătălia cu timpul

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri