Cea mai bună handbalistă a planetei, Cristina Neagu, a învins și teribilul virus care face ravagii pe toată planeta. S-a simțit rău, a avut febră, și-a pierdut mirosul și gustul. După două săptămâni de izolare, testul a ieșit negativ.

Cristina Neagu se întoarce la antrenamente. A scăpat de COVID-19

Totul este bine! ”S-a terminat perioada de izolare de două săptămâni, testul a ieșit negativ, iar de mâine mă pot întoarce la antrenamente. Chiar dacă mi-am pierdut gustul și mirosul, în general nu am avut probleme majore de sănătate. Urmează o perioadă grea, dar mă bucur că am trecut cu bine și peste acest hop. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. Aveți grijă de voi!”, a scris Cristina Neagu pentru fanii săi  care au susținut-o în perioada grea de boală.

  • ”Ca de fiecare dată, ai ieșit învingătoare, chiar și în această situație nu tocmai confortabilă. Ne bucurăm să te revedem și așteptăm să faci din nou spectacol în teren. Mult succes în toate activitățile”, a scris unul din cei peste 13.000 de fani care s-au bucurat de vestea bună.
  • ”Felicitări căpitane! Ai învins încă o dată! Multă sănătate și nu uita «you are the best!»”
  • ”Eram sigură că ieși învingătoare și din acest meci. Mă bucur. Sănătate multă și succes cu CSM BUCUREȘTI! Aveti grija de voi!”
  • ”Felicitări, Cristina! Încă o victorie ai înregistrat, iar acum mult succes în teren și să ai parte numai de reușite.”

Anul 2019, unul cu suferințe pentru Cristina Neagu

Supranumită “Messi de România”, Cristina Neagu este singura handbalistă care a câştigat de patru ori titlul de cea mai bună jucătoare a lumii! Pe 26 august, sportiva a împlinit 32 de ani.

Patru titluri de cea mai bună jucătoare din lume are Cristina Neagu (2010, 2015, 2016, 2018).

Anul 2019 a fost, însă, unul de caznă, în care Cristina Neagu a suferit 11 luni, să se recupereze după ruptura de ligamente încrucişate suferită la Euro 2018.

”M-am descurcat foarte bine în perioada de izolare. La fel ca pentru toţi românii, și pentru mine a fost o perioadă atipică, dar am reușit să îmi improvizez acasă un fel de sală de forță, chiar în living și m-am antrenat cât de profesionist am putut, în condițiile date. În toate aceste ultime luni de când s-a declanșat pandemia, am urmat atentă îndrumările de distanțare socială și am limitat interacțiunile care nu erau strict necesare. În momentul de față mă simt excelent și sunt bucuroasă că am început pregătirea cu fetele. Chiar dacă nu a revenit totul la normal, măcar este un pas înainte și sper ca toată situația să evolueze favorabil”,  spus Cristina Neagu, pentru fanatik.ro.


Cum să te îmbraci corect toamna ca să nu răceşti

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri