Cu ce problemă se confruntă starul Duran Duran când iese afară din casă

Cu ce problemă se confruntă starul Duran Duran când iese afară din casă
Trupa Duran Duran face parte dintr-una dintre cele mai de succes trupe din anii 1980, vânzând peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume. Liderul formației are însă niște probleme aparte.

Cu ce problemă se confruntă starul Duran Duran când iese afară din casă. Nick Rhodes se străduiește să-și țină sub control aspectul părului sau ciufulit în timp ce ia prânzul în aer liber undeva în Londra.

Părul argintiu al claviaturistului  în vârstă de 58 de ani, pare mereu scăpat de sub control. El a fost surprins în timp ce ia prânzul în aer liber la Londra. Nu a ieșit singur, ci alături de prietenii săi, după ce măsurile de relaxare au intrat in vigoare.

Îmbrăcat casual, cu o haină neagră, cămașă albă și un pulover, Nick părea să aibă o dispoziție bună făcând abstracție de vremea ploioasă.

Cu ce problemă se confruntă starul Duran Duran când iese afară din casă

Ideea este că Nick Rhodes nu vrea să renunțe la coafura care l-a consacrat în tinerețe, nici în ruptul capului. Dacă părul înfoiat și ciufulit era la modă în ani 80, când se lansa trupa, artistul a rămas fidel modei. El are părul mai lung și acum și îl poartă la fel de ciufulit. Și, dacă nu și-l aranjează ca atare, îl „ajută” vântul sau vremea nefavorabilă.

Considerat o legenda muzicii, Nick Rhodes a fost unul dintre membrii fondatori ai trupei new wave alături de basistul John Taylor, bateristul Roger Taylor, solistul Simon Le Bon și chitaristul Andy Taylor.

Duran Duran a fost considerat una dintre cele mai de succes formații din anii 1980. Grupul, care s-a format la Birmingham în 1978, a avut un număr de14 Top 10 single-uri în clasamentul de single-uri din Marea Britanie, 21 de single-uri în Billboard Hot 100 din SUA și au vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume.

Duran Duran a lansat hituri uriașe, printre care „Hungry Like The Wolf”, „Girls On Film” „Reflex”, „Electric Barbarella”, „Ordinary World” sau „Come Undone”.

Ce surpriză le pregătesc Duran Duran fanilor

Trupa urmează să ajungă din nou pe scenă la sfârșitul acestui an. Se va alătura lui Tom Jones, Liam Gallagher și Snow Patrol în programul viitorului festival Isle Of Wight din 2021.

Evenimentul muzical, care este programat să aibă loc în acest septembrie, vine după ce ediția din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursa foto: Daily Mail

Robert Downey Jr. e în doliu. Chiar el a anunțat vestea tragică

Recomandarile noastre