Cu cine face pereche cel mai sexy bărbat în viaţă. Se străduiesc amândoi să țină relația departe de ochii lumii

Cu cine face pereche cel mai sexy bărbat în viaţă. Se străduiesc amândoi să țină relația departe de ochii lumii
Chris Evans, frumosul actor din „Captain America”, a fost desemnat, luni, de revista People „cel mai sexy bărbat în viaţă” pentru anul 2022. Anul trecut, titlul l-a deținut colegul său de la Marvel, Paul Rudd.

În vârstă de 41 de ani, Chris Evans, a declarat că percepe titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă drept „o formă ciudată de laudă umilă”, menționând că acesta o va bucura enorm pe cea care i-a dat viață. „Mama mea va fi atât de fericită, a declarat Evans pentru People într-un interviu. Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat”.

Actorul este unul dintre cei mai bine cotați și e căutat pentru frumusețea sa. El a devenit popular de la rolul dintr-unul dintre primele sale seriale de televiziune, „Opposite Sex”, în 2000. Rolul care l-a făcut cu adevărat celebru este cel al lui Steve Rogers / Captain America.

Cel mai sexy bărbat în viaţă vrea soție și copii

În prezent, Chris Evans este necăsătorit. Însă să se așeze la casa lui, să aibă o soție și copii, e prioritatea sa numărul unu. De asemenea, încearcă să acorde prioritate unui echilibru sănătos între viața profesională și cea privată. Și să petreacă cât mai mult timp posibil acasă și cu familia sa din Boston. „Sunt prea bătrân pentru a trăi într-o rulotă timp de șase luni și m-am stabilit într-o fază mai plăcută în care sunt fericit să fiu acasă”, a mai declarat acesta revistei People.

El a recunoscut că își dorește copii și o soție, dar nu vrea să dea detalii. „Unele lucruri le vrei doar pentru tine, sau doar pentru familia ta și prietenii tăi”, a mai spus actorul.

Cine e iubita ascunsă a lui Chris Evans

Deși e consacrat drept unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume, Chris Evans pare că este, totuși, într-o relație. Primele zvonuri de cuplu au început în luna ianuarie. Iubita sa este o colegă de breaslă, frumoasa actriță Alba Baptista, vedeta din „Călugărița Războinică”. De fapt, Evans o urmărea pe Instagram încă din pandemie.

Ea nu l-a urmărit până în iunie 2021. Pe de altă parte, au existat, de asemenea, zvonuri că Alba Baptista a petrecut Revelionul trecut în Los Angeles, iar din imaginile distribuite pe rețelele sociale, a fost evident că se afla acasă la Chris Evans.

Sursa foto: Instagram