Cum a ajuns Esca desculță, în șură

Cum a ajuns Esca desculță, în șură
După ce și-au revenit în urma îmbolnăvirii de COVID-19, Andreea Esca și familia a plecat la țară. „Vacanța românească” a celebrei prezentatoare e în Transilvania, acolo unde aceasta și soțul ei dețin mai multe case de vacanță pe care le închiriază deloc ieftin doritorilor.

Vedeta Pro TV a ajuns să umble desculță la Porumbacu de Sus, domeniul secret de la poalele Munților Făgăraș. Acesta e  satul bunicilor săi, în care a copilărit. Inițial, Esca a cumpărat o casă tradițională în sat, pentru a avea unde sta atunci când venea în vacanțe. Ca și alți localnici, a trecut inițialele AE pe frontispiciul casei (acestea vin atât de la Andreea Esca, cât și de la Alexandre Eram, soțul ei). Ulterior, familia a mai achiziționat câteva case care se închiriază pe Booking.com. Mai exact, cinci.

Pentru că le e frică să participe la TIFF, având în vedere boala prin care au trecut și ea și soțul ei, Alexandre Eram, dar și faptul că sunt în recuperare, Esca a avut ideea de a transforma șura casei în sală de cinema. Peretele văruit alb e ideal pentru proiecția filmelor.

Home-cinema în șura văruită

Vedeta știrilor Pro TV a împărtășit cu fanii imagini din colțul de rai din casa copilăriei. Nu a ratat ocazia să stea desculță în iarbă și să se legene, sub un copac. Curtea casei are și pomi fructiferi astfel că ne așteptăm și la o probă de gătit din partea cunoscutei știriste care zilele trecute prepara biscuiți cu petale de flori.


Plăcintă cu verdeață și cartofi

Imaginile momentului. Un bărbat gol aleargă după hoț


Trei membri ai familiei Esca – Eram au suferit vara aceasta de COVID-19. E vorba de vedeta Pro TV, soțul ei, Alexandre, și fiul lor în vârstă de 17 ani, Aris, care locuiește cu ei. Fiica cea mare a Andreei Esca, Alexia Eram, nu a contactat boala, ea locuind separat de familie. De altfel tânăra nu s-a alăturat familiei pentru vacanța transilvană, rămânând în oraș, alături de iubitul ei, care își celebrează azi aniversarea.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp