Cum arată Adda la început de cariera. Imagini în care fanii nu o recunosc

Cum arată Adda la început de cariera. Imagini în care fanii nu o recunosc
Adda și-a început cariera muzicală în urmă cu 8 ani. Recent a publicat niște fotografii din acea perioadă. Este atât de diferită!

Cum arată Adda la început de cariera. Adda a venit în lumea muzicii cu un aer nou și a adus piese pline de emoții și trăiri. Artista a lupta să devină un nume renumit în România și a reușit. O bună parte din români o cunosc după piesele ”Îți arăt că pot”, ”Lupii”, ”Dragă inimă”, ”Se vede pe fața ei” și așa mai departe.

Artista își pune sufletul în fiecare piesă și încă din copilărie avea dorința de a cânta pe scenă. Recent, vedeta a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii în care o putem vedea pe Adda la început de carieră, timidă, inocentă și plină de idei noi.

Cum arată Adda la început de cariera

În descrierea imaginilor a adăugat și un text în care scrie cât de fericită era că avea posibilitatea să facă muzică. Nu cunoștea cu adevărat ce înseamnă răutatea oamenilor, succesul sau eșecul, pur și simplu, se bucura de faptul că își poate îndeplini visul.

Unica ce asculta în această perioadă era inima ei și făcea exact așa cum îi spunea. Era o perioadă specială din viața Addei în care cunoștea lumea în care trăiește. Acum nu mai este fetița inocentă din imaginile pe care le vedeți, dar o femeie ce știe cum e să treci prin greutăți.

“A fost o vreme când cunoșteam puține lucruri din lumea asta mare și eram fericită. Știam doar că sunt bucuroasă că fac muzică. Nu știam ce e frica, succesul, eșecul. Eram doar eu și visul, cei mai buni prieteni și împreuna mutăm munți. Nu știam ce înseamnă presiune, așteptări, laude și critici adevărate dar nici laude și critici false. Era totul atât de clar pentru că îmi spunea inima că așa e iar eu o credeam pe cuvânt. În inocența mea toți oamenii erau buni, cu intenții la fel de bune iar drumul lin.

Puuuf! Magie pe cel mai anevoios traseu. A dispărut inocența. Fuse și se duse. Oricât de mult mi-aș dori să o aduc înapoi, ea va rămâne o amintire frumoasa. A dispărut si a reapărut și încrederea, ca să dispară iar si mai apoi să reapară. Cu fiecare piesa, fiecare notă și fiecare vers care mă ține treaza noaptea, pentru că, în adâncul sufletului meu sunt fata care își dorește să cunoască puține lucruri și care vrea să simtă doar bucurie! #1sicevanoaptea”, scrie Adda pe pagina sa de Instagram

Schimbarea Addei

Cântăreața a mai participat la emisiunea ”Te cunosc de undeva!” și la ”Asia Express”, unde fanii au reușit să o cunoască mai bine. În cadrul show-ului filmat în Asia, artista a trecut prin o mulțime de greutăți și și-a dat seama că poate să treacă prin multe greutăți. Împreună cu soțul ei au trecut prin momente dificile în show și chiar dacă nu au câștigat au demonstrat că sunt o echipă puternică.

Din imaginile publicate de artistă putem observa cât de mult s-a schimbat timp de 8 ani. Părul este diferit, atitudinea, stilul vestimentar, chiar și modul în care ține microfonul în mână. Cu anii, vedete a devenit tot mai frumoasă, mai ales că în ultima perioadă a reușit să slăbească și să se simtă confortabil în propria piele.

Foto

Instagram

Tiger Woods rula ca nebunul când a plonjat și s-a accidentat. Experții au stabilit viteza