Cum arată Alex Delea acum. Mănâncă încontinuu și nu s-a mai reapucat de sală – Exclusiv

Cum arată Alex Delea acum. Mănâncă încontinuu și nu s-a mai reapucat de sală – Exclusiv
Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022 (PRO TV), spunea că nu s-a văzut câștigător, însă ambiția și, nu în ultimul rând, carisma și talentul de a se face plăcut l-au propulsat pe primul.

Un tânăr barman, de la malul mării, este marele câștigător al competiției Survivor România 2022. Alex Delea s-a dovedit cel mai puternic și mai iubit supraviețuitor.

Când a primit marele trofeu, în Republica Dominicană, i-au fost alături zeci de concurenți, pe care i-a înfruntat de-a lungul celor 60 de ediții ale concursului. Alex Delea i-a învins în finală pe Ionuț Popa și pe Elena Chiriac și s-a întors acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Întors cu 100.000 de euro în cont, Alex Delea e preocupat să mănânce tot

În Republica Dominicană nu doar că și-a atins limitele, ci și le-a și depășit cu mult. A îndurat foamea, condițiile grele și dorul de casă. Toate cu zâmbetul pe buze, cu optimism și curaj.

Odată întors acasă, a intrat în „recuperări”. De când a revenit, Alex Delea e preocupat să mănânce cât mai multe și nici nu a mai dat pe la sala de forță.

El s-a filmat chiar în timp ce se plimbă prin Medgidia, orașul său natal, și cumpără o pungă mare cu piersici. Ne arată și ce mănâncă: omletă cu „sălățică” bine stropită cu ulei, de care, după cum spune, de când a venit nu se mai poate despărți; sau chiftelele cu multă pâine alături, preparate de mama sa. Apoi mai dă o fugă și la McDonalds, de unde își cumpără meniuri complete, cu burgeri și cartofi prăjiți.

Chiar dacă mănâncă în ritm susținut, momentan Alex Delea nu s-a îngrășat de când a plecat de la Survivor, dar nici nu mai are masa musculară de dinainte. Și va avea nevoie de antrenament intens pentru a ajunge la forma fizică etalată înainte de show.

Alex Delea a îndurat foamea când era copil

 Alex Delea are 25 de ani. A povestit la Survivor că a avut o copilărie foarte grea. A fost crescut de mama, mătușa și bunica sa, după ce tatăl său a abandonat familia. Lucrează de la 17 ani în barul care a devenit afacere de familie.

„Copil fiind, nu-mi dădeam seama că n-aveam ce să mănânc, credeam că aşa e toată lumea. N-aveam lumina în casă. Acolo ştiam, pentru că vedeam lumină la vecinul, dar dacă eu nu aveam, nu aveam. Ţin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare şi plângeam de foame, adică chiar mi-era foame şi plângeam foarte mult. Şi eram cu toată familia în care eu plângeam de foame şi nu aveau ce să mi dea, nimic, nu era, dacă nu era?”, a povestit câștigătorul Survivor România 2022.

Sursa foto / video: Instagram