Cum arată Ilinca Vandici fătă machiaj. Imaginile momentului

Cum arată Ilinca Vandici fătă machiaj. Imaginile momentului
Ilinca Vandici este una din cele mai urmărite vedete autohtone, și are și de ce să fier așa. E frumoasă, talentată și duce o viață în care pune accent pe valori care nu mai sunt „la modă”.

Ilinca Vandici e foarte mândră de corpul ei și nu este un secret pentru nimeni. Vedeta este extrem de preocupată de modul în care arată. Are o siluetă de vis, pe care o întreține. E atentă la alimentație și merge constant în sala de forță. În toamna anului trecut ea le-a dezvăluit fanilor cum arată, expunându-și abdomenul perfect tonifiat, cu pătrățele, într-o imagine surprinsă în sala de sport. Vedeta a titrat alături un sfat pentru toată lume: „Și tu poți face asta”, a scris Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici este căsătorită din 2017 cu Andrei Neacșu și au împreună un băiețel minunat, Zian, care în vara acestui va împlini 6 ani. Chiar dacă îi dedică copilului întreaga ei atenție, Ilinca Vandici e mereu atentă la ea, la modul în care se prezintă în fața celorlalți. Și nu de puține ori are exemple pentru urmăritorii ei de pe rețelele sociale.


„Două ipostaze diferite, aceeași persoană… E clar, te poți transforma fizic foarte ușor, însă ceea ce e important este sa rămâi fundamental același om!  Da, evoluam zilnic, ne schimbam percepțiile, modul de gândire, Look-ul, și încercam mereu sa fim o varianta mai buna decât am fost ieri!

Una peste alta ador acest look și aceasta transformare! Vouă cum vi se pare?”, a notat vedeta pe Instagram, în legătură cu cea mai recentă postare a ei, în care apare, în primă fază, fără machiaj. Sunt puține vedete așa de curajoase, încât să se aret lumii fără strop de machiaj pe chipul lor. Ulterior, vedeta apare machiată, coafată cu bucle mici, aranjată. Pare cu totul alt om. Însă, așa cum și spune, esențial e să rămână naturală.

Ilinca Vandici spune că e de modă veche

Din ziua în care și-a unit destinul cu cel al lui Andrei Neacșu, Ilinca Vandici a hotărât să țină banii la comun. Așa cum se făcea în trecut, în toate familiile. „Pe rețelele de socializare totul este perfect și minunat. Totul este ca la carte, lumea face lucruri, la nivel declarativ, exact așa cum ar trebui. În realitate, nu cred că lucrurile stau deloc așa. Suntem foarte buni cu toții la sfaturi, dar nu să le și urmăm.

Ilinca Vandici este una din cele mai atractive mămici din showbiz

La noi în familie lucrurile sunt extrem de relaxate din punctul ăsta de vedere. Folosim banii și ai mei, și ai lui Andrei în scopuri comune, fără să ne gândim cine cheltuiește pentru ce. Nu sunt o tipă extrem de cheltuitoare. Reușesc să îmi achiziționez ce îmi doresc, să iau ce este nevoie pentru copil, să ofer cadouri. Sunt o tipă darnică, dar nu cheltuitoare, nu arunc cu banii”, a declarat Ilinca Vandici pentru Impact.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre