Cum arată locuința în care trăiesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Imagini unice

Cum arată locuința în care trăiesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Imagini unice
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți în timpul apropiat, pentru că modelul poartă sub inimă un bebeluș. Iată cum arată casă în care va trăi copilul vedetelor!

Locuința în care trăiește Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu excepțional și presa este mereu cu ochii pe ei, pentru că cei doi urmează să devină părinți. Se pregătesc să își asume o nouă responsabilitate în viața lor și așteaptă cu mare nerăbdare nașterea bebelușului. Copilul urmează să se nască în vara anului 2021.

În așa fel, au suficient timp să se pregătească și chiar să facă o cameră specială pentru copil. În presă au apărut imaginii cu vila din Corbeanca, în care putem observa frumusețea locuinței și cât de spațioasă este în interior. O casă care garantează confort și relaxare.

Locuința în care trăiesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil se poate lăuda cu o vilă care are un linving mare, trei băi și trei dormitoare luxoase. De asemenea, la parter se află bucătăria și un balcon. Prezentatorul a depus mult efort ca locuința lui să corespundă tuturor dorințelor. Astfel, în vilă putem găsi încălzire în pardoseală, panou electronic și un confortabil cinema în pivniță, care îți permite să privești orice filme.

Bine înțeles, după ce Gabriela Prisăcariu s-a mutat în casa moderatorului s-au mai schimbat unele lucruri. Vedeta a venit cu ideile ei de a moderniza un pic casă. Prin urmare, a schimbat unele camere, așa cum îi place și și-a rezervat un loc aparte pentru toată garderoba bogată cu care a venit la iubitul ei în casă.

De asemenea, mai urmează unele modificări prin casă, întrucât apare un bebeluș în viața lor și trebuie să-i fie și lui comod.

Această vila a fost cumpărat de prezentator în urmă cu patru ani și pentru ea a scos din buzunar aproximativ 100.000 de euro.

Anunțul că Gabriela Prisăcariu este însărcinată a fost făcut de Dani Oțil pe rețelele de socializare. A ținut să menționeze că urmează să aibă un copil și vrea să arate acest lucru înainte ca burtica vedetei să apară în evidență. Pentru a evita o mulțime de speculații prin presă.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… hai că am glumit… nu pentru voi… Ci pentru noi… o să avem un copil. Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil.

Foto

tabu.ro

Alimente care conțin zahăr, deși nu te-ai aștepta la asta