Cum s-a consumat povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Monica Macovei. Cine ar fi crezut?

Cum s-a consumat povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Monica Macovei. Cine ar fi crezut?
Nu ar fi singurul bărbat care își alege iubite cu același nume. Unii chiar fac fixații de genul acesta. Lui Irinel Columbeanu i-au plăcut Monicile.

Înainte de celebra Monica Gabor, Irinel Columbeanu s-a iubit cu și mai celebra Monica Macovei. Și nu este glumă. Irinel și fostul ministru al Justiției în guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu, ajuns ulterior cel mai eficient și dinamic europarlamentar român au fost într-o relație de amor.

Recent, Irinel Columbeanu a povestit despre viața sa din timpul liceului, pe vremea când era băiat de bani gata. El a fost coleg cu Monica Macovei și, mai mult decât atât, s-au îndrăgostit și s-au iubit. La un moment dat, a spus Columbeanu, au stat în aceeași bancă, iar el a iubit-o în taină. Din păcate, după finalizarea celor patru ani de liceu, nu au mai ținut legătura. Ulterior, relațiile s-au răcit total.

„Am fost coleg cu Monica, fata profesoarei de biologie. Care se chema Gherghescu. Apoi a ajuns faimoasă, acum o cheamă Monica Macovei. Eram colegi de bancă, în liceu. Ne înțelegeam bine, mă mai ajuta și cu cursurile, și cu copiatul. Era drăguță, am fost îndrăgostit de ea o perioadă. Nu am mai ținut însă legătura cu ea. Învăța bine, avea note mari”, a povestit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a avut media scăzută la purtare

Băiat de bani gata, Irinel Columbeanu s-a purtat ca atare cât a fost licean. Evident că fuma la școală, pentru a fi „trendy”. Efectul: deși învăța bine și avea note maxime la materiile din curriculă, s-a ales cu media scăzută la purtare. Din cauza fumatului care s-a lăsat cu medii scăzute la purtare, Irinel Columbeanu nu a reușit să obțină niciun premiu școlar în liceu.

„Am luat premiu doar în primii ani de școală. În liceu, niciodată, deși aveam medii bune, pentru că nu aveam 10 la purtare, din cauza faptului că profesorii mă prindeau fumând. Obișnuiam să jucam «Lapte gros» în pauză și acesta era un alt motiv pentru care iar îmi scădeau nota. Eu i-am anunțat pe ai mei, dar n-au făcut iureș prea mare. N-a fost prea mare tam-tam”, a mai relatat Irinel Columbeanu.

Acesta spune că s-a revoltat din cauza deciziei profesorilor de a-l sancționa. De supărare pentru că nu poate primi premiu, la final de an școlar, după ce a învățat bine tot anul, el și-a rupt gulerul la sacoul de elev.

„O dată am avut nota scăzută mult la purtare, și în semn de protest că nu puteam lua premiu, mi-am rupt gulerul de la sacou. Avea o cusătură în diagonală. Am tras de ambele părți și s-a sfâșiat. Eram în clasă. Aveam note să fiu premiant, dar nu puteam din cauza notei la purtare. Ce a deranjat cel mai mult direcțiunea, a fost faptul că s-au luat și alții după mine cu ruptul gulerului”, a mai spus Irinel Columbeanu, conform playtech.ro.