Irinel Columbeanu pune piciorul în prag și o trage de urechi pe fosta avocată a Monicăi Gabor. Afaceristul dă cărțile pe față

Irinel Columbeanu pune piciorul în prag și o trage de urechi pe fosta avocată a Monicăi Gabor. Afaceristul dă cărțile pe față
Chiar dacă s-a despărțit de mulți ani de Monica Gabor, Irinel Columbeanu își sprijină fosta nevastă.

Fostul miliardar de la Izvorani nu mai suportă ca fosta sa soție să fie târâtă în noroi de fosta avocată, Tripona Murgu.

Irinel Columbeanu pune piciorul în prag și o trage de urechi pe fosta avocată a Monicăi Gabor. Afaceristul dă cărțile pe față

Irinel Columbeanu pune punctul pe I și spune tot adevărul care se ascunde în spatele acuzațiilor făcute de avocata Tripona Murgu, cea care a reprezentat-o pe Monica Gabor la divorț. Cum femeia susține că Monica este datoare vândută la ea, Irinel Columbeanu lămurește situația.

El susține că femeia nu ar vrea decât să pună mâna pe niște bani nemunciți și nu știe ce cale să mai aleagă. Irinel crede că Tripona Murgu ar fi fost deranjată după ce a pierdut procesul în fața avocatului pe care el l-a avut. Columbeanu merge și mai departe și spune că nu ar fi exclus ca Murgu să nu fi absolvit nici o facultate, care să ateste că e avocat.

„Probabil că, de fapt, nu a absolvit nicio facultate de drept”

„Eforturile de a pune mâna pe niște bani nemunciți ale acestei doamne ce se pretinde avocat de meserie, Tripona Murgu, sunt pentru mine nu numai rizibile dar și pur și simplu penibile.

Probabil că, de fapt, nu a absolvit nicio facultate de drept, altfel nu se explică demersul descalificant de a-și propune să „recupereze”, (de parc-ar fi făcut o investiție în vreo afacere), prin căile justiției române (ba parcă și americane, se pare), irosindu-le astfel fără sens timpii de instanță) o sumă de 70.000 de euro despre care știe foarte bine că este în același timp și nemeritată și prescrisă.

„Știu foarte bine care a fost acum 11 ani obiectul disputei între mine și Monica Gabor”

De ce nemeritată? Fiindcă un avocat atunci când invocă o sumă unui client ca și datorată trebuie să aibă în spate un contract de reprezentare în instanță și în portofoliu o serie de procese câștigate conform contractului la angajarea sa. Deși nu sunt avocat știu foarte bine care a fost acum 11 ani obiectul disputei între mine și Monica Gabor (fostă Columbeanu), respectiv încredințarea minorei Irina Columbeanu mamei sau tatălui.

„Nu înțeleg de ce (și nici cum) aceasta continuă să întrețină uriașa campanie de presă”

Ori hotărârea instanțelor de la acea vreme este de notorietate, care a fost-respectiv tatălui, consecința în speță fiind aceea că le-a lăsat pe mamă fără fiică și pe „avocată” fără motivul legal de a-i cere bani clientei sale, conform înțelegerii lor scrise. În rest, discuții de genul că „avocata” ar fi efectuat deplasări la București în vederea reprezentării clientei la instanță, (asistării ei din punct de vedere juridic) sunt futile, toată cheltuiala a fost făcută în exclusivitate pe riscul „avocatesei”.

Și nu înțeleg de ce (și nici cum) aceasta continuă să întrețină uriașa campanie de presă, antamată nu în lipsa voinței și a declarațiilor ei”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit Click.

O va îndruma pe Monica să deschidă proces

Columbeanu spune că de data asta el îi va spune tot Monicăi, pe care o va îndruma să deschidă proces, ca să-și apere imaginea și familia. Nu în ultimul rând, el face un apel către cei responsabili să o tragă la răspundere pe Tripona Murgu. „Personal, consider că repercusiunile acestei (cheltuieli considerabilă a statului român- de timp prețios de instanță și substanțialele daune morale cauzate Monicăi Wangsuo și familiei sale prin declarații iresponsabile.

De genul că „nevasta miliardarului chinez nu ar avea nimic în conturi în America” ar trebui cumva recuperate de la persoana ce le-a cauzat. Respectiv, Tripona Murgu, drept care îndrăznesc să propun și o formulă de recuperare.

„Sesizez public prin intermediul dumneavoastră Baroul avocaților și Ministerul Justiției”

În ceea ce îl privește pe Mr. Pink o să o incit pe Monica să încerce recuperarea daunelor morale generate de diminuarea reputației financiare a familiei sale. Cât privește statul român, sesizez public prin intermediul dumneavoastră Baroul avocaților și Ministerul Justiției ca, prin amenzile pe care le pot aplica responsabililor, să urmărească recuperarea sumelor inutil cheltuite de stat.

Mă întreb de asemenea cum o fi reușit această „avocată” să „recupereze” 4.500 RON din contul Monicăi și cine, de ce și de la ce instanță sau prin ce executor judecătoresc s-o fi reușit această performanță și în baza căror probe?, toate acestea în speranța auto-sesizării Ministerului Public pentru săvârșirea unor infracțiuni concurente de abuz în serviciu”, a mai adăugat Columbeanu.