Cum să porți cerceii lungi

Cum să porți cerceii lungi
Femeile adoră bijuteriile, e lucru știut. Iar cerceii intră în topul preferințelor. O femeie elegantă știe că din colecția de bijuterii nu trebuie să lipsească modelele realizate din materiale prețioase așa cum este argintul, aurul sau platină. Dintre toate, argintul este materialul cel mai accesibil și își păstrează aspectul pentru o viață.

Podoabele pentru urechi sunt cele mai îndrăgite când vine vorba de bijuterii, de aceea vorbim azi despre cum să porți cerceii lungi.

O pereche de cercei lungi e specială și se potrivesc doar anumitor doamne. Însă, dacă știi cum să le foloseșți astfel încât să te pună în valoare atunci vei obține un efect deosebit.

Cum să porți cerceii lungi?

Cerceii lungi, din punct de vedere estetic arata spectaculos, indiferent de modelul pe care îl alegi. Arată bine la doamnele cu parul lung. Dar întregesc excelent și un chip încadrat de păr scurt.

Cum să porți cerceii lungi

Recomandarea noastră este să alegi un model cu un sistem de închidere bine realizat, astfel încât să nu ai probleme în timpul purtării, cum ar fi să se desprindă. Dacă mergi la un eveniment formal, atunci cerceii lungi reprezintă cea mai inspirată alegere. Ei pot deveni piesa de rezistență a întregii ținute.

Cerceii lungi sunt concepuți pentru ținutele elegante de seară. Dar dacă optezi pentru modele mai simple atunci poți să îi asortezi și la ținute de zi cu zi.

Cum adaptezi cerceii lungi la forma feței

Daca ai fața ovală sau rotundă atunci e ideal să porți cercei lungi. Aceștia vor scoate în evidență trăsăturile fetei și le vor încadra. Dacă ai fața pătrată atunci este mai potrivit să porți o pereche de cercei rotunzi care să echilibreze formele.

Cum să porți cerceii lungi

Pentru femeile cu fața triunghiulară sunt ideali cerceii lungi „candelabru”, adică ampli.  Pentru forma feței alungită și îngustă ideali sunt cerceii cu forme geometrice. Ar mai fi de reținut că cerceii lungi se potrivesc cel mai bine cu părul liber sau împletit într-o parte.

Sursa foto: Instagram

Stan și Bran, cel mai iubit și faimos cuplu de comici. Ce a făcut Stan când a murit Bran