Cum se descurcă Jennifer Lopez să crească cinci copii: „A fost o tranziție…”

Cum se descurcă Jennifer Lopez să crească cinci copii: „A fost o tranziție…”
Jennifer Lopez s-a destăinuit luni despre „tranziția emoțională” pe care a suferit-o în urma căsătoriei ei cu Ben Affleck. În prezent toți copiii vedetelor trăiesc împreună, și nu e ceva chiar ușor, având în vedere că sunt cinci adolescenți.

În timpul unei apariții la emisiunea Today pentru a-și promova noul său film „Shotgun Wedding”, megastarul în vârstă de 53 de ani a oferit detalii neașteptate despre noua ei viață de familie alături de soțul ei, Ben Affleck și de copiii acestuia. Practic, s-au mutat împreună cu toții: JLo, Ben, gemenii ei de 14 ani, Emme și Max, și cei trei copii ai lui Affleck: Violet, 17 ani, Seraphina, 14 ani, și Samuel, 10 ani.

„Ne-am mutat împreună. Copiii s-au mutat împreună, a explicat Jennifer Lopez. A fost o tranziție cu adevărat emoționantă, dar în același timp toate visele devin realitate. Și a fost un an fenomenal! Cred că a fost cel mai bun an al meu de când s-au născut copiii mei”.

Lopez își are gemenii cu fostul ei soț, Marc Anthony, în vârstă de 54 de ani, în timp ce Affleck are cei trei copii cu fosta sa soție Jennifer Garner, în vârstă de 50 de ani, cu care s-a căsătorit după ec nunta planificată cu JLo a fost anulată chiar când trebuia să aibă loc. Lopez și Affleck s-au căsătorit în urmă cu șase luni, la aproape două decenii după ce prima lor logodnă s-a încheiat într-un festin tabloid.

Jennifer Lopez, viața cu cinci copii adolescenți

Dar apariția vedetei în emisiunea Today nu a fost prima dată când a vorbit despre viața de cuplu cu Ben Affleck. Într-un interviu acordat revistei Vogue în decembrie, Lopez a vorbit despre mutarea împreună cu adolescenții și provocările pe care le-a adus noua situație. „Tranziția este un proces care trebuie tratat cu foarte multă grijă, a spus ea. Ei au atât de multe sentimente. Sunt adolescenți. Dar până acum merge foarte bine”.

Vedeta a explicat care e miza ei cu reunirea copiilor  ei și ai lui Affleck: „Ceea ce sper să cultiv cu familia noastră este că copiii lui au un nou aliat în mine, iar copiii mei au un nou aliat în el, cineva care îi iubește cu adevărat și îi pasă de ei, dar care poate avea o perspectivă diferită și mă poate ajuta să văd lucruri pe care nu le pot vedea cu copiii mei, pentru că sunt atât de legată emoțional”. De asemenea, în luna decembrie, în alt interviu,

Jennifer Lopez a lăudat-o pe fosta soție a lui Ben, Jennifer Garner, ca fiind „un co-părinte extraordinar”, dezvăluind că Garner și Affleck „lucrează foarte bine împreună”.

Mamă de cinci copii, artista și-a etalat săptămâna aceasta silueta perfectă și tenul fără urme de bătrânețe în timp ce a pozat pentru a-și promova gama de produse de frumusețe și îngrijire a pielii. Cântăreața și actrița în vârstă de 53 de ani și-a etalat bustul într-un body negru, sexy. Jennifer și-a lansat brandul de îngrijire a pielii de Anul Nou 2021, iar în decembrie, anul trecut, a completat gama cu un serum.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre