Cunoscutul artist trece din nou prin momente grele. „A dat iar năpasta peste mine”

Cunoscutul artist trece din nou prin momente grele. „A dat iar năpasta peste mine”
Ghinioanele se țin scai de muzician. S-a infectat pentru a doua oară cu coronavirus. Crede că s-a lipit de el dintr-un spital.

Nemilosul COVID l-a atacat pentru a doua oară pe Nicolae Botgros. Artistul a vorbit despre starea sa de sănătate.

Nicolae Botgros trece prin momente grele. „A dat iar năpasta peste mine”

Temutul coronavirus l-a lovit pentru a doua oară pe dirijorul orchestrei naționale de muzică populară ”Lăutarii” de la Chișinău, Nicolae Botgros. Într-o intervenție telefonică în emisiunea lui Cristi Brancu, artistul a vorbit despre starea sa de sănătate și a mărturisit că, deși nu a făcut o formă gravă, nu se simte deloc bine. Potrivit declarațiilor sale, acesta s-ar fi infectat după ce a făcut o vizită la spital.

„Cred că am luat din același spital unde am fost internat prima dată cu Covid”

”A dat iar năpasta peste mine, am iar Covid și nu sunt așa în formă cum trebuie! Am avut niște probleme și cred că am luat din același spital unde am fost internat prima dată cu Covid.

Văd că acum e mai ușor, nu am trecut prin febră și prin problemele cu saturația, dar încă stau acasă în carantină”, a declarat Nicolae Botgros.

Prima dată a fost infectat în octombrie anul trecut

Nicolae Botgros a mai trecut odată prin calvarul coronavirusului anul trecut, în luna octombrie. Atunci, fiul său a anunțat că maestrul se află internat la Institutul de Medicină Urgență din Chișinău. ”Mai mulţi din orchestră sunt testaţi pozitiv. Și tata e la spital, starea de sănătate e stabilă, dar are nişte complicaţii.

Multe nu ştiu pentru că ei sunt izolaţi acolo, fără telefoane şi vorbim uneori cu şeful secţiei“, a declarat atunci Corneliu. În acel moment, starea de sănătate a lui Botgros era critică, dar stabilă, după cum a declarat Viorica Dumbrăveanu, ministrul Sănătății: “Imagistic, se atestă resorbția inflamației pulmonare, saturația de oxigen este una bună. Starea psihologică a maestrului este pozitivă”.