Dani Oțil i-a găsit pe Răzvan și fosta soție certându-se, așa că a sunat la 112: „Am crezut că mor”

Dani Oțil i-a găsit pe Răzvan și fosta soție certându-se, așa că a sunat la 112: „Am crezut că mor”
Spontan și cu un dezvoltat simț al umorului, Dani Oțil și-a surprins audiența când a povestit un moment deloc plăcut din viața sa. Matinalul de la Antena 1 și-a ținut telespectatorii cu sufletul la gură când a relatat cum a sunat la 112 să ceară ajutor.

Dani Oțil a povestit în stilu-i caracteristic, cu multe picanterii, cum a fost nevoit să ceară ajutor de specialitate, după ce i s-a făcut rău. S-a speriat atât de tare în momentul respectiv, încât a sunat la 112, de frică să nu cumva să moară.

S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, însă prezentatorul tv își amintște perfect fiecare pas, ca și cum ar fi fost ieri. Era după un antrenament fizic foarte solicitant, când a simțit că i se face rău.

Motive sufletești…

„Eu nu am chemat decât de două ori în viața mea salvarea. O dată pentru că din motive sufletești am crezut că mor. Îmi aduc aminte și de episod. M-am trezit într-un atac de panică. Eram suprantrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept că aveam impresia că o să mor”, a povestit acesta în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Mai întâi, a vrut să apeleze la o persoană apropiată, să sune pe cineva căruia să-i povestească ce se petrece cu el. Însă, atunci când și-a dat sema că nu prea are cu cine să vorbească, starea de rău i s-a accentuat. Așa că a mers la colegul și totodată vecinul său de apartament pe atunci, Răzvan, cu gândul să fie cineva lângă el.

„M-am uitat la telefon, am vrut să dau acel mesaj «Băi, mă duc», să le spun măcar unde am ascuns galbenii și mi-am dat seama că nu am de la cine să îmi iau rămas bun. M-a apucat panica și mai tare… Mergeam către colegul Răzvan să îi spun «Băi, mor, să scrii ceva frumos pe cruce»”, a mai povestit Dani.

Răzvan Simion și fosta lui soție

Dar … ghinion! Când a intrat în casa amicului său, acesta tocmai vorbea aprins cu fosta sa soție. Pentru că nu a vrut să întrerupă o ceartă conjungală, Dani a pus în aplicare planul doi.

S-a hotărât să sune la 112 și să ceară o ambulanță. În urma unui consult, medicii l-au liniștit pe Dani Oțil, spunându-i că a avut doar un atac de panică.

„A venit doamna de la salvare, mi-a făcut un EKG. Mi-a zis «N-aveți nici pe dracu, domnul Dani»”, a concluzionat prezentatorul.