Dani Oțil își cere drepturile. „Cheamă-mă, Răzvane, și pe mine la tine acasă”

Dani Oțil își cere drepturile. „Cheamă-mă, Răzvane, și pe mine la tine acasă”
Toată lumea se aștepta să-i vadă pe Răzvan Simion și Lidia Buble în fața altarului. Mireasa se pare că va fi, curând, Daliana Răducan.

Răzvan Simion și Daliana Răducanu sunt mai bine ca niciodată. Prezentatorul a fost dat de gol de prietenul Dani Oțil.

Dani Oțil își cere drepturile. „Cheamă-mă, Răzvane, și pe mine la tine acasă”

Daliana Răducanu și Răzvan Simion formează un cuplu frumos, iar cei doi au trecut la următorul nivel în relație: s-au mutat împreună. Nimeni nu a știut, însă Dani Oțil a spus totul despre colegul său în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Soțul Gabrielei Prisăcariu a povestit că nu a fost nici până în acest moment în casa în care locuiește prietenul său de-o viață, pentru că nu a fost invitat.

„Cheamă-mă, Răzvane, și pe mine la tine acasă, că nici nu știu unde stai. Cheamă-mă să văd și eu ce arhitectură interioară aveți! (…) Câte camere ai? Vreau să știu unde stai. (…) Te-ai dus ginere, cum se zice. Oricum, vreau să îți mulțumesc că nu mai stai lângă mine, că acum am și eu vecini mișto”, a spus Dani. Nici Răzvan nu a stat mult pe gânduri și i-a dat imediat replica. „Îl faci om, îi negociezi casa, că era mai scumpă, și acum… Amărâtule!”, a spus acesta.

Arhitectura i-a adus împreună

Într-un interviu recent, Daliana și Răzvan au povestit pentru prima dată cum au ajuns de la buni prieteni să devină iubiți. Începutul relației a fost marcat de o vacanță în Turcia.  „Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor.

Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre. (…) Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste”, a spus prezentatorul.

Sursă foto: instagram