Dani Oțil, probleme în căsnicie. A jucat un joc periculos cu soția și s-a ajuns la amantă

Dani Oțil, probleme în căsnicie. A jucat un joc periculos cu soția și s-a ajuns la amantă
Gabriela și Dani Oțil se iubesc ca la început, dar în ultima perioadă astrele par că nu se mai aliniază.

Sunt părinții unui copil superb, dar Gabriela Oțil și Dani au început să aibă discuții. De la ce s-a certat celebrul cuplu.

Dani Oțil, probleme în căsnicie. Să fie acesta motivul pentru care prezentatorul își caută amantă?

Dani și Gabriela au făcut pasul cel mare anul trecut, iar de când Tiago a venit pe lume, par să aibă o relație și mai strânsă. Recent însă, cei doi au început să se râcâie, vinovatul fiind un serial. Dani a recunoscut totul în emisiunea lui, unde a povestit și ce i-a răspuns Gabriela dacă s-ar întâmpla și el ar trece la cele veșnice.

Am fost la un pas de divorț

„Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: «Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată», iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (…). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția” a declarat Dani Oțil la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Soția i-a dat voie să aibă amantă

Mai în glumă, mai în serios, Dani a povestit cu ceva timp în urmă că a primit dezlegare de la soție să-și caute amantă. Există însă și o condiție. „Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, să văd cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă, am drum liber”, a spus Dani Oțil.

Sursă foto: instagram