De ce a renunțat Hillary Clinton să mai poarte fuste. Dezvăluirea șocantă a fostei prime doamne a SUA

De ce a renunțat Hillary Clinton să mai poarte fuste. Dezvăluirea șocantă a fostei prime doamne a SUA
Fosta primă doamnă a SUA, Hillary Clinton, a făcut, recent, o mărturisire șocantă. Ea a povestit de ce a renunțat să mai poarte fuste, dar și cum a ajuns în ipostază neplăcută de a apărea pe panouri publicitare de lenjerie intimă.

Hillary Clinton a dezvăluit într-un interviu de ce a renunțat să mai poarte fuste. Decizia a fost luată în urmă cu 27 de ani și are legătură cu o vizită în Brazilia. Din acel moment, fosta primă doamnă a fost văzută doar în costume cu pantaloni, relatează CNN.

Clinton, care a ocupat funcția de secretar de stat al SUA și a candidat la alegerile prezidențiale a povestit într-un interviu pentru CBS că, în urmă cu 27 de ani, în timpul unei vizite oficiale în Brazilia, i-au fost făcute niște fotografii „sugestive” . Presa a mers atât de departe încât unele dintre ele au ajuns să fie folosite în reclame la lenjerie intimă.

 „Stăteam pe o canapea și presa a fost lăsată să intre. Erau mulți care făceau fotografii”, a spus Clinton despre vizita din 1995 în Brazilia, când era primă doamnă a SUA.

„Deodată, Casa Albă a fost alertată de panouri publicitare cu fotografii cu mine. Credeam că stau cu picioarele lipite, dar felul în care au fost făcute fotografiile era oarecum sugestiv”, a povestit ea.

Câteva poze au apărut într-o reclamă de lenjerie intimă

Câteva fotografii au fost folosite într-o reclamă pentru compania braziliană de lenjerie intimă Duloren, iar în presă a fost prezentată cu titluri de scandal ca „Hillary Clinton este „starul” reclamei la lenjerie braziliană” sau „Prima doamnă a lenjeriei: Hillary Clinton”.

Din cauza acestui incident, dar și a hărțuirii constante a fotografilor atunci când se afla în public, Hillary a decis să treacă la costume cu pantaloni.

„Erau fotografi după mine tot timpul, dacă urcam pe o scenă sau urcam niște scări. Nu am mai suportat, așa că am început să port pantaloni”, a spus ea. La interviu a participat și Chelsea, fiica lui Bill și Hillary Clinton. Ea a mărturisit că nu știa nimic despre acest lucru. „Este de departe cea mai mare revelație pe care am avut-o. E înfiorător!”, a spus fiica fostei prime doamne a SUA.