De ce credeți că s-a „lipit” Lidia Buble? Mărturisiri despre ce a făcut singurică în pandemie

De ce credeți că s-a „lipit” Lidia Buble? Mărturisiri despre ce a făcut singurică în pandemie
Concerte și festivaluri anulate, cântări puține la evenimente private. Așa și-a pus Covid amprenta pe lumea muzicală. Lidia Buble s-a „lipit” însă de un festival cu nume sonor și o să o vedem la televizor în această seară.

Anunț important de la TVR. Anul acesta vom avea, totuși, show-ul şi muzica  Cerbului de Aur.

Nu va fi o ediţie tradiţională a festivalului Cerbul de Aur, cu scenă în Piața Sfatului din Brașov și cu mii de oameni în jur, dar TVR a găsit soluția și ”a pregătit un mega spectacol la aceeaşi calitate”, ne-a asigurat Anca Simionescu, responsabil cu comunicarea.

E vorba despre „Cerbul de Aur 2020 #GENERAŢII”, un show marca TVR, transmis azi, 13 septembrie, de la ora 21:00, pe TVR 1.

Emisiunea ”este un omagiu adus artiştilor care au făcut istorie la festival, dar şi evenimentului în sine şi deceniilor pe care le are în spate”, ne-a spus Anca Simionescu. Am aflat de la ea că printre numeroşii artişti care vor urca pe scenă se numără şi Lidia Buble, fosta lui Răzvan Simion, care e mai mult decât oricând în centrul atenției de când s-a despărțit de „matinalul” de la Antena 1. Scoate hit după hit, iar melodiile ei sunt difuzate la toate radiourile.

Într-o declarație dată pentru prezentarea ediției din această seară, Lidia Buble a făcut și niște mărturisiri despre cum și-a petrecut ea pandemia singurică, fără „iubi”.

„De Cerbul de Aur mă leagă multe amintiri din copilărie. Când eram mică, pentru că noi nu aveam acasă televizor, ca să urmăresc festivalul mergeam prin vecini, în special la Tanti Popa. Îi băteam la uşă şi o rugam să ne lase să ne uităm. Urmăream fascinată artiştii, iar anul acesta pentru mine este o onoare să deschid festivalul. Voi cânta melodia Luminiţei Dobrescu, „Of, inimioară!”. Piesa aceasta am mai cântat-o într-un concert, alături de Andra. Cred că mi se potriveşte şi mi-a plăcut de la prima audiţie. Deşi eram mică, două momente le-am ţinut minte de la Cerbul de Aur: melodiile interpretate de Luminiţa Dobrescu şi Corina Chiriac. Iubesc muzica de la Cerbul de Aur şi mi se pare că rezonez bine cu muzica mai veche. De altfel, Laura  Stoica este artista mea de suflet şi de aceea îi cânt piesele în toate concertele mele din ţară”, a povestit Lidia Buble.

Apoi, vedeta a spus ce părți bune a descoperit în perioada de restricţie, în afară de mersul acasă la părinţi și statul prin studiouri de înregistrări.

„Mă gândesc foarte serios să lansez primul meu album în această toamnă. Am mai lucrat şi la piese pentru repertoriul internaţional. Mă bucur că piesa „La Luna” (N.r. Lidia Buble x Jay Maly x Costi – La Luna) are succes în America latină. Cam asta am făcut eu în pandemie. M-am apucat şi de studii… studiez limba spaniolă, care îmi place foarte mult şi am învăţat să gătesc”, a mărturisit cântăreața.  

În afară de Lidia Buble, diseară, de la ora 21.00, la Cerbul de Aur 2020 #GENERAȚII, show difuzat de TVR, îi puteți vedea și auzi pe Monica Anghel, Connect-R, Lidia Buble, Bella Santiago, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Raluka, Bodo, Andrei Tudor Band, Echoes, Claudia Andas, Roxen, DJ Project & Andia, Dora Gaitanovici… și alții.

Ce nu știați despre Smiley. Poze de colecție

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp