De ce își ascunde Răzvan Simion sora din Germania

De ce își ascunde Răzvan Simion sora din Germania
Chiar dacă este extrem de atașat de sora lui, Răzvan Simion nu prea vorbește despre aceasta și cei doi se văd foarte rar.

Sora lui Răzvan Simion e stabilită în Germania, însă puțini sunt cei care știu cine este.

De ce își ascunde Răzvan Simion sora din Germania

Acum câteva zile, Răzvan Simion și-a sărbătorit băiatul. Tudor a făcut 13 ani, iar prezentatorul i-a trimis mesaje pe contul de socializare, unde a postat și o fotografie cu acesta, lucru pe care-l face rar. Totodată, în complicitate cu prietenul Dani Oțil, i-a făcut băiatului o surpriză neașteptată: i-a dăruit o bicicletă ultramodernă.

Din păcate, sora lui Răzvan, Anca, nu a putut fi prezentă la ziua micuțului dar, cu siguranță, i-a trimis un cadou frumos. Cel care face mereu navetă România-Germania este tatăl lui Răzvan, Valerian. Bărbatul nu poate sta departe nici de fata lui, dar nici de prezentator. Cunoscuți de-ai lor spun că Anca a fost mereu alături de Răzvan și l-a sprijinit în cele mai grele momente ale vieții. Ea a rămas în relații foarte bune și cu Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion.

Răzvan și Daliana, o relație ca-n povești

După ce s-a despărțit de Diana, Răzvan și-a încercat norocul cu Lidia Buble. Cei doi au trăit o poveste de dragoste adevărată care însă nu s-a terminat cu o căsătorie așa cum se aștepta toată lumea. Prezentatorul și cântăreața și-au spus adio după cinci ani.

Dar a ieșit soarele și pe strada foștilor iubiți. Răzvan a găsit-o pe frumoasa arhitectă Daliana, pe care prezentatorul tocmai i-a prezentat-o fostei soții, și ea proaspăt recăsătorită. La rândul ei, Lidia Buble s-a îndrăgostit de actorul cubanez Harlys Becerra și recent a confirmat relația cu el.

„Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. – cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu.

Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Sursă foto: wowbiz, instagram