Exclusiv. Sora mai mare a Monicăi Gabor duce în tăcere povara trecutului familiei

Exclusiv. Sora mai mare a Monicăi Gabor duce în tăcere povara trecutului familiei
De Monica și Ramona Gabor știe toată lumea, cele două surori fotomodel sunt celebre, și asta nu numai în România. Faima lor a depășit de mult granițele țării. Dar pe sora lor mai mare o știți?

Mezinele au ales, de ani buni, să trăiască în străinătate, dar e e curios de ce se ascunde sora mai mare a Monicăi Gabor. Monica Gabor trăiește în America, alături de Mr. Pink, unde a plecat după divorțul de Irinel Columbeanu. Fiica ei, Irina, este cu ea, iar familia e întregită și de băiatul bărbatului. Par o familie extrem de fericită împreună.

Ramona Gabor trăiește de ceva timp în Dubai, unde etalează o viață de VIP. Pe cât de discretă a devenit, după mutarea în America, sora ei, Monica, pe atât de volubilă și expresivă s-a făcut Ramona. Sora mai mică a Monicăi Gabor etalează o viață în lux, un corp perfect, bijuterii scumpe și așa mai departe.

Aceasta a decis, la finele anului trecut, să își construiască o afacere nouă.  A intrat în industria parfumurilor, lansând propriul produs, Gabor Prive. Bianca Drăgușanu și alte vedete de la noi au fost invitate să o ajute pe Ramona să își promoveze noul brand. La fel și sora ei, Monica.

Unde trăiește sora cea mare a surorilor Gabor

În timp ce fetele etalează lux, presa a scris că tatăl lor, ultimul părinte rămas în viață, ar fi murit în sărăcie, la mijlocul anului trecut. De altfel, revenită acasă, după o lipsă de patru ani din România, Monica a vizitat și mormântul părinților. O ocazie bună să se regăsească cu prietenele ei dragi din Bacău. Dar mai ales, să se vadă cu  cealaltă soră a ei, care e femeie măritată și trăiește la casa ei.

Alina, sora mai mare a Monicăi și Ramonei Gabor a decis să rămână discretă în timp ce surorile ei au făcut furori. Inițial a plecat și ea ca și surorile ei, la București. Monica a venit în București și și-a găsit marea iubire în Irinel Columbeanu, Ramona a ajuns și ea în Capitală și a intrat în domeniul modei, dar Alina și-a dat seama că vrea o viață liniștită, astfel că s-a întors la Bacău.

De ce se ascunde sora mai mare a Monicăi Gabor

Cum spuneam, nu multă lumea știe că Monica și Ramona Gabor au o soră. Tocmai pentru că Alina se ferește să apară în poze. Aceasta nu apare nici pe rețelele de socializare. Și nici nu dorește să părăsească România. Sunt foarte rare ocaziile când aceasta a putut fi fotografiată. Unul din momente a fost nunta ei. Dată fiind notorietatea de care se bucura datorită soțului ei de atunci, Monica a descins înconjurată de un alai de jurnaliști.

„Surorile mele, Alina și Ramona, persoanele fără de care nu îmi pot închipui cum ar fi fost copilăria și viața mea. Sora noastră mai mare și mai înțeleaptă nu vrea să postăm poze cu ea, așa că îi acceptăm intimitatea. Voi de cine sunteți cel mai apropiați?”, a spus Monica Gabor pe o rețea de socializare, cu mai mult timp în urmă.

Despre a treia soră Gabor s-au spus însă lucruri grele în public. Interlopul Dinu Damaschin a vorbit despre viața incredibil de grea pe care a dus-o această soră.

Tot în preajma nunții Alinei, într-un interviu acordat unei televiziuni, interlopul Damaschin a lansat vorbe grele, povestind că tânăra ar fi fost nevoită să muncească în Italia.

Cum a vândut-o interlopul Damaschin pe Monica Gabor

Cutremurătoare sunt însă declarațiile făcute de  Monica Gabor în timpul procesului interlopului, din 2011. Dinu Damaschin susținea public că el ar fi tatăl biologic cel puțin al unora din surorile Gabor. Dacă este așa, nu mai putem afla. Singurii care știau adevărul nu mai sunt printre noi. Trimis în judecată pentru proxenetism, bărbatul a decedat la Curtea de Apel Bacău, în timp ce aștepta pronunțarea.

În dosarul acestuia apăreau mărturiile foarte multor tinere care au povestit cum Damaschin le-a promis că le va face celebre, dar în realitate le-a vândut unor interlopi. Printre cele care l-au reclamat încă din 2003 se număra și Monica Gabor.

„Partea vătămată Gabor Monica a dat declaraţii în dosarul 391/P/2004 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, din care rezultă următoarele că la vârsta de 16 ani, a fost recrutată prin înşelăciune în vara anului 2003 de către inculpatul Damaschin Dan Constantin, pe care l-a cunoscut sub numele de Dinu Damaschin.

El i-a promis că îi găseşte o slujbă şi sub contextul acestei promisiuni şi-a asigurat controlul asupra ei prin găzduirea la locuinţa proprie, obţinând acceptul familial prin diferite motivări neadevărate, privind perspectiva unei slujbe pe litoral. În acest context prin ulterioare constrângeri cu violenţă fizică şi psihică a încercat să o plaseze către diferiţi clienţi influenţi, cât şi din lumea interlopă a Bacăului şi Bucureşti.

Circumstanţele de victimizare au fost construite împreună cu acoliţi ai săi, indicând pe numiţii Hasan Ovidiu, Radu Duţă, Cristi Tănase, cel din urmă reuşind să o abuzeze sexual, indicând şi aspectul că urmare acestor circumstanţe consumate Damaschin Constantin a obţinut suma de 200 dolari”, au scris procurorii în cererea de arestare preventivă a lui Damaschin şi a doi complici ai săi, către Tribunalul Bacău, conform rechizitoriului citat de DCnews.ro.

Ramona Gabor a confirmat ororile prin care a trecut Monica

„Aspectele declarate de către partea vătămată Gabor Monica, a fost confirmate de martora Gabor Ramona, sora acesteia, care a indicat că are cunoştinţă că sora sa a fost vândută, succesiv, în scopul exploatării sexuale, de către sus-numitul (Damaschin-n.r.), că acesta a avut controlul asupra acesteia urmare atât a promisiunii mincinoase privind accesul la cariera de fotomodel, cât şi a exercitării de constrângeri psihice asupra sa.

Mai mult decât atât, conform precizărilor martorei, rezultă că şi aceasta a fost ofertată cu promisiunea mincinoasă privind îmbrăţişarea carierei de fotomodel, dar că nu a dat curs acesteia, întrucât inculpatul Damaschin Dan Constantin nu i-a creat impresia unei persoane de încredere dat fiind evenimentele consumate cu sora sa”, se mai arată în același rechizitoriu, conform sursei citate.

Sursa foto: Fanatik.ro, Instagram

Câte calorii trebuie să arzi ca să slăbești. E matematică pură