Delicioșii biscuiți cu Nutella, o rețetă de care nu te vei sătura să o faci

Delicioșii biscuiți cu Nutella, o rețetă de care nu te vei sătura să o faci
Dacă sunteți fanii Nutella, atunci acești biscuiți vor intra rapid în preferințele voastre. În plus puteți mixa deliciosul gust al cremei de alune cu ciocolată și cu alte ingrediente care să diversifice biscuiții.

De când a fost inventată, cremă de alune Nutella a intrat rapid în meniul tuturor familiilor. Nu puține sunt acelea unde nu te lase servește cu pâine prăjită la micul dejun. Românii au învățat să prepare clătite cu Nutella, iar această cremă are suficient de mulți fani care o consumă direct din borcan, cu lingura.

Astăzi vă prezentăm o rețetă de biscuiți în care veți folosi exact delicioasă cremă. Veți vedea este o rețetă cat se poate de simplă, pe care o puteți prepara împreună cu cei mici, pentru activitate de familie. În plus, rețeta nu necesită cântar, unitatea de măsură urmând să fie o cană.

Ingrediente pentru delicioși biscuiți cu Nutella

O cană plină cu Nutella

Jumătate de cană cu făină

Un ou

O lingură de cafea instant (la care vă sfătuim să renunțați, dacă vor consuma și copiii acești biscuiți)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by فوفا القرني♡ (@fofo_kitchen12)

Mod de preparare

Amestecați într-un bol crema Nutella cu făina și cu oul, folosind un tel, până se omogenizează. În final adăugați și cafeaua instant. Trebuie să obțineți un aluat gros și lucios. Împărțiți aluatul în bucăți egale de dimensiunea unei nuci de mărime medie și formați din aceste bucăți bile perfecte. Este momentul în care puteți da drumul cuptorului pentru a se încălzi. Pregătiți o tavă de copt acoperind-o hârtie de pergament, apoi distribuiți bilele la distanță suficient de mare între ele.

În mod normal, din rețeta prezentată mai sus rezultă suficiente bile cu cât să umpleți o tavă normală de cuptor. După ce ați așezat bilele la distanță egală pe hârtia de copt, folosind capătul rotund al unui instrument de bucătărie, de exemplu chiar și coada unei linguri de lemn, operați adâncituri în mijlocul fiecăreia dintre bilele care, după coacere, se vor transforma în delicioși biscuiți cu Nutella.

Dați la copt pentru 20 – 30 de minute, până când biscuiții devin crocanți apoi scoateți tava din cuptor. După ce biscuiții s-au răcit, umpleți adânciturile cu ceea ce vă place mai mult. Puteți folosi dulceață, bomboane sau puteți prepara o cremă caramel prin fierbere de lapte condensat.

Sursa: Instagram