Iată cum se prepară cremă nutella de casă, fără zahăr, ideală pentru copii!

Iată cum se prepară cremă nutella de casă, fără zahăr, ideală pentru copii!
Nimic nu are un gust mai bun! Nutella de casă, făcută cu ingrediente integral naturale, este un deliciu pentru toți, de la mic la mare.

Părinții știu: cremele tartinabile de ciocolată sunt printre preferatele copiilor lor. Dar acestea sunt destul de nesănătoase. Și adulții sunt înnebuniți după acest desert. Dar, numărul caloriilor într-un borcan cu cremă tartinabilă de ciocolată și alune e imens. Zahărul, de asemenea, e în proporție foarte mare. Și ce te faci când nu-ti mai poți opri pofta?

Pentru toți aceia care suferă gândind-se că trebuie să își reprime pofta de nutella, avem o veste bună. Putem prepara chiar noi, acasă, delicioasa cremă tartinabilă. Va fi un produs simplu, absolut delicios, și foarte sănătos. În plus, nu conține niciun fir de zahăr. Urmăriți în cele ce urmează lista ingredientelor necesare pentru a prepara această delicioasă cremă nutella de casă, dar și modul de preparare.

Ingrediente pentru cremă nutella de casă

1 kg de alune crude

2 lingurițe de pudră de cacao

2 linguri de ciocolată vegană

2 linguri de sirop de arțar

3 linguri de ulei de avocado

un vârf de cuțit de sare

Cremă nutella de casă  – mod de preparare

Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și prăjiți alunele în cuptor timp de 7-10 minute. După ce alunele s-au răcit, folosiți două prosoape pentru a le freca pentru a le îndepărta pielițele. Adăugați alunele într-un blender și amestecați-le până când își eliberează uleiurile naturale și se transformă în unt de alune. Aveți răbdare, deoarece acest lucru poate dura ceva timp.

Odată ce alunele sunt amestecate complet, adăugați restul ingredientelor și mai amestecați până când devine din nou omogen. Adăugați uleiul câte o lingură pentru a obține consistența dorită. Această delicioasă cremă nutella de casă  se poate mânca tartinată, pe felii de pâine, sau pe bucăți de fructe, pentru un desert și mai sănătos. În plus, o puteți folosi și ca umplutură la diverse prăjituri, de exemplu, la cozonaci. Nu în ultimul rând, puteți folosi crema pentru a lipi fursecurile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by arielle🍴 (@healthyishindulgence)

Sursa: Instagram

Recomandarile noastre