Demi Moore și fetele ei, la un pas de dezastru. A fost cea mai neagră perioadă din viața lor

Demi Moore și fetele ei, la un pas de dezastru. A fost cea mai neagră perioadă din viața lor
Acum sunt o familie fericită. Și, deși Demi Moore și Bruce Willis sunt divorțați de ani buni, ei și cele trei fete ale lor petrec timpul ca o familie. Chiar și partenera tatălui face parte din ea.

A existat, însă, un timp, când Demi Moore a avut o relație complicată cu fetele ei. Era după divorțul de tatăl lor și când se afla în plină relație de iubire cu Ashton Kutcher. Demi îl adusese pe actorul mult mai tânăr decât ea în casa în care locuia cu fiicele adolescente. S-au căsătorit, erau pe punctul de a avea și un copil, dar…

A fost cea mai neagră perioadă din relația celebrei actrițe cu fetele ei. Au fost la un pas de dezastru. Droguri, alcool din belșug, tentativă de sinucidere… totul își pusese amprenta și devenise negru în viața lor.

În urmă cu doi ani, Demi Moore și-a lansat memoriile în cartea intitulată Inside Out. A vorbit deschis despre carieră, despre mariajul cu Ashton Kutcher, despre sarcina pe care a pierdut-o, despre ralația cu fetele ei și despre lupta cu dependența de alcool.

Cele mai explozive mărturisiri au fost însă făcute, după apariția cărții, în emisiunea talk show a soției lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, unde actrița a apărut alături de fiicele ei Rumer (33 ani) și Tallulah Willis (28 ani). A fost prima oară când fetele ei au vorbit deschis despre ce a însemnat pentru ele perioada dificilă din viața mamei lor, când aceasta a fost căsătorită cu Ashton.

TALLULAH WILLIS: „Soarele a apus și un monstru s-a instalat acolo”

Tallulah avea 9 ani când Demi parcă nu mai era mama ei. Fiica actriței a explicat cum a fost pentru ea să locuiască în acea casă, în perioada respectivă. Era ca și cum „soarele a apus și un monstru s-a instalat acolo”.

„Privind comportamentul ei cu Ashton, în acei ani, pentru că toată lumea plecase din casă și doar eu mai rămăsesem acolo.. m-am simțit uitată și am dezvoltat și hrănit o poveste în care ea nu mă iubea și chiar am crezut asta. Știu acum că mama mă iubește 100%, dar în acel moment eram rănită.”

Tallulah a povestit că a început și ea să bea alcool, de la vârsta de 14, iar la 15 ani a fost la un pas să moară din această cauză. La îndemnul surorilor ei, Rumer și Scout, Tallulah s-a mutat mai târziu cu Demi Moore și a început tratamentul.

RUMER WILLIS, despre momentul în care mama ei a vrut încă un copil
Rumer a explicat în emisiune că a fost supărată mult timp pentru ca simțea că ceva ce era al ei i-a fost luat.

„Cred că atunci când mama a vrut un alt copil – și nu s-a mai întâmplat – a fost focusată numai pe asta. Iar noi am avut impresia că nu mai suntem îndeajuns pentru ea”.

Apoi fata i s-a adresat direct mamei. „Unul dintre motivele pentru care m-am mutat de acolo, după ce ai pierdut sarcina, a fost acela ca nu înțelegeam de ce erai atât de disperată să ai alt copil. Nu am putut înțelege”, i-a mărturisit Rumer mamei ei.

„Mai târziu însă, când am văzut aceste poze, mi-am zis: Dumnezeule! Am văzut cât de avansată era sarcina și mi-am dat seama cât de insensibilă am fost. Niciodată nu am venit la tine să-ți spun: ‘Îmi pare rău . Ești OK?'”.

Cum s-a destrămat căsătoria cu Bruce Willis

În cartea sa, Demi Moore descrie căsnicia ei cu Bruce. Deși mariajul păre idilic, ei, două staruri cu milioane de fani, lucrurile erau departe de a fi perfecte. Bruce Willis își dorea o căsnicie tradiționalistă, una în care femeia stătea acasă pentru a avea grijă de copii. Ea însă era mai faimoasă ca el, astfel că atunci când i s-a oferit să facă un film, actorul a fost nemulțumit.

„Viaţa mea profesională era în creştere, dar în viaţa personală exista multă durere”, spune actriţa.

„Bruce se pregătea să meargă să facă un film care se înregistra în Europa,  Hudson Hawk. Era o adevărată forfotă în jurul său, avea un buget imens. Bruce a lucrat la poveste şi a scris câteva dintre melodii. Chiar înainte de a pleca, a aruncat bomba: <<Nu ştiu dacă vreau să mai fiu căsătorit>>”.

Și, curând, totul s-a sfârșit. Căsătoria de 13 ani s-a încheiat printr-un divorț, extrem de dureros, după cum a mărturisit actrița.

Demi Moore abia acum trăiește o frumoasă viață de familie

Demi Moore, acum în vârstă de aproape 59 de ani, a renunțat la alcool de aproape opt ani .

Celebra actriță a făcut un cuplu strălucit cu tot atât de celebru actor Bruce Willis, cel de-al doilea soț al ei și tatăl celor trei fete.

Cei doi au rămas prieteni și co-părinți dedicați, iar Bruce chiar a făcut carantină cu ea și copiii lor adulți în primele luni ale pandemiei, izbucnite la începutul anului 2020. Ba chiar Demi a fost invitată la petrecerea aniversării actualei soții a actorului.

Recomandarile noastre