Detalii incendiare despre moartea prințesei Diana (IV). Ultima convorbire telefonică

Detalii incendiare despre moartea prințesei Diana (IV). Ultima convorbire telefonică
Detaliile complete despre ultima conversație a Dianei pe telefonul mobil înainte de moarte sunt, de asemenea, dezvăluite astăzi de Daily Mail.

Ultima convorbire a fost cu prietenul ei apropiat Richard Kay, acestea sunt alte detalii incendiare despre moartea prințesei Diana. Jurnalistul Daily Mail acreditat la Casa Regală a povestit acum ce își amintește. „Era puțin agitată. Planurile ei se stricaseră. Era nerăbdătoare să ajungă acasă pentru a-și vedea băieții”, a dezvăluit acesta.

Amintim că Daily Mail a lansat serialul „Last Days of Diana” – însoțit de o serie de podcasturi, inclusiv cu un fost șef al Scotland Yard, care a dezvăluit cum a fost forțat să-l interogheze pe prințul Charles ca martor pentru acuzațiile fantastice despre un complot privind uciderea Dianei. Luna viitoare, Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Acum ziariștii reexaminează ultimele zile ale Dianei, iar Daily Mail a vorbit cu o serie de martori oculari cruciali.

Detalii incendiare despre moartea prințesei Diana

Diana vorbea foarte mult la mobil. Nu era conștientă de riscurile pentru confidențialitatea și securitatea pe care le prezintă utilizarea constantă a telefonului. Maxim ce a făcut a fost să angajeze un expert în securitate în comunicații din Londra. Acesta o ajuta să își schimbe numărul și telefonul privat în mod regulat. Expertul îi oferea și alte servicii de supraveghere anti-electronică.

Șoferul ei personal, Colin Tebbutt își matură mașina pentru bug-uri (n.r.- microfoane) în fiecare zi. Diana a fost învățată să nu menționeze pe membrii înalți ai familiei regale pe nume în timpul apelurilor din apartamentul ei de la Palatul Kensington. Deoarece acest lucru ar putea declanșa dispozitive de ascultare.

Dezavantajul acestei discreții este că ea uita adesea cuvintele de cod înlocuitoare pentru acești oameni. Cu fostul iubit, chirurgul Hasnat Khan, cu care a avut o relație de 2 ani și care nu deținea un telefon mobil, comunica prin mesaje trimise pe pager. Diana își spunea codificat fie dr. Armani – un semn ironic către simțul ei de modă -, fie dr. Allegra, nume despre care se știe, dorea să îl dea fiicei sale, dacă avea să aibă una.

Jurnalistul care i-a devenit om de încredere

Diana s-a cunoscut cu Richard Kay în 1991, și de atunci ziaristul i-a devenit un confident de încredere. Acesta povestește acum ceea ce a dedus din ultima discuție telefonică cu prințesa Diana.

„Cred că începea să găsească întregul circ cu Dodi puțin obositor. Nu însuși Dodi. Dar toată fascinația față de ea [viața privată] de-a lungul verii începea să-i dea o stare de nervi. S-a simțit foarte deranjată de fotografii care erau mereu acolo, după ea. Plus Dodi Fayed cu acces la marea avere a tatălui său și la toate „jucăriile”, așa cum a spus-o Diana, precum avioanele private, bărcile, mașinile conduse de șofer.

Toate astea nu o ajutau să scape de acel sentiment că era vânată. Plus că securitatea din jurul lui Fayed era foarte diferită de tipul de securitate cu care era obișnuită în jurul Familiei Regale, care era, aș spune, mult mai profesionistă”., povestește jurnalistul.

În ultima convorbire telefonică dintre cei doi, Diana a discutat despre relația cu Dodi. „M-a întrebat despre Dodi și de ce presa se concentrează atât de mult pe istoria sa și pe încurcăturile sale romantice anterioare. I-am spus că este cu totul normal și de așteptat, fie că ar fi umblat cu un om simplu sau fiul proprietarului lui Harrods”, a mai relatat jurnalistul.

Sursa foto: Instagram

Semne care îți transmit că ești epuizat emoțional